Επικαιρότητα

Βάζει το λύκο στο μαντρί ο Λουκασένκο

εικόνα άρθρου: Βάζει το λύκο στο μαντρί ο Λουκασένκο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τρισκατάρατος Πάπας δε θα παραιτηθεί από το  δόλιο σχέδιό του.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Διάγουμε δίχως αμφιβολία, μέρες πονηρές, μέρες προδρομικές του Αντιχρίστου. Υπάρχει μια δαιμονική φούρια να προετοιμαστεί ο δρόμος για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Μέρος αυτής της παγκοσμιοποίησης αποτελεί και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας θρησκείας. Γι’ αυτό τον σκοπό εργάζεται ακούραστα ο Οικουμενισμός, ο οποίος προσπαθεί να αλώσει κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία, να τη μολύνει με την παναίρεσή του και να την καθυποτάξει. Μέγας χορηγός και διακινητής αυτής της θανατηφόρας πνευματικής νόσου, είναι φυσικά ο Πάπας με βοηθούς, τα κατά τόπους τσιράκια του, Πατριάρχες, Επισκόπους και θεολόγους.

Ο λόγος, φωτιά του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού «τον Πάπα να καταράσθε» και οι αιματηροί αγώνες τόσων αγίων και μαρτύρων της πίστης μας ενάντια στο θηρίο του παπισμού αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο μοχθηρός Πάπας όχι μόνο υπεισέρχεται με δόλιο τρόπο, στα εκκλησιαστικά θέματα Ορθόδοξων χωρών και ρίχνει το δηλητήριό του, αλλά αποτελεί και το Δούρειο Ίππο για να πλήξει κυβερνήσεις και κράτη που αντιστέκονται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κράτος της Λευκορωσίας με τον επί πέντε συνεχόμενες επανεκλογές, Πρόεδρό της Λουκασένκο. Ο εν λόγω Πρόεδρος, ηγείται αυτής της χώρας όλα αυτά τα χρόνια, αφού με τα ιδιαίτερα χαρίσματα, το σθένος και τον πατριωτισμό του, έχει καταφέρει να κάνει τη χώρα του μια ελεύθερη, ανεξάρτητη χώρα, με ακμάζουσα οικονομία. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι έχει περιφρουρήσει τη Λευκορωσία και έχει αποτρέψει τα όρνεα του Παγκόσμιου Νομισματικού Ταμείου και των Τραπεζιτών του ολέθρου, να εισβάλλουν στη χώρα του και να την εξανδραποδίσουν, όπως έχουν κάνει με τόσες άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λουκασένκο δεν υποτάχθηκε μαζί με τη χώρα του στην παγκόσμια δικτατορία με το πρόσχημα του κορωνοϊού και στη ρητορική του τρόμου, γι’ αυτό και με πίστη στη Θεία Προστασία διατήρησε ανοικτούς τους Ναούς καθ’ όλη τη διάρκεια της «πανδημίας». Επόμενο είναι να είναι μισητός από την παγκόσμια ελίτ και να χαλάει τα σχέδια της Δύσης. Το ποτήρι για την Παγκόσμια Τάξη ξεχείλισε όταν, κατά δήλωση του ιδίου του Λουκασένκο, αρνήθηκε τη γενναία χρηματοδότηση για να μετατρέψει την Λευκορωσία σε Ιταλία στο θέμα του Κορωνοϊού και να επιβάλει ανάλογα φασιστικά μέτρα. Ο 65χρονος ηγέτης αντιστάθηκε στις εκκλήσεις για την επιβολή μέτρων καραντίνας ή για το κλείσιμο των συνόρων προκειμένου να περιοριστεί η νόσος στη χώρα αυτή της ανατολικής Ευρώπης. Η οργή του συστήματος φαίνεται σήμερα, στον επιβαλλόμενο ξεσηκωμό του λαού για την ανατροπή του Προέδρου.

Γνωστή η τακτική του διχασμού του λαού και οι εσωτερικές αναταραχές, που οδηγούν σε αποσταθεροποίηση και ακόλουθη παράδοση της χώρας σε παγκόσμια κέντρα εξουσίας. Το σημαντικότερο όμως, όλων, είναι ότι ο άρχων του κόσμου τούτου κτυπά για να πλήξει όπου υπάρχει ακόμα Ορθοδοξία. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, γιατί η Ορθοδοξία είναι που μόνη αντιστέκεται στην παγκόσμια δικτατορία που μέλλει να εγκατασταθεί επί της γης.

Έτσι υποκινούμενες αναταραχές που ξέσπασαν στη Λευκορωσία, έδωσαν το πρόσχημα στους παπικούς να παρουσιαστούν ως οι φορείς του πνεύματος της ειρήνης και της καταλαγής. Οι πονηρές αλεπούδες με τα κόκκινα σκουφιά, οι προβατόσχημοι λύκοι, αρπάζουν αυτές τις ευκαιρίες, και ηγούνται δήθεν των προσπαθειών επίλυσης των προβλημάτων. Από αυτό το πονηρό πνεύμα κινούμενος ο Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος Tadeusz Kondrusiewicz προσκάλεσε εκπροσώπους διαφορετικών θρησκειών να προσευχηθούν για την ειρήνη στη Λευκορωσία, όπως διαβάσαμε στο σχετικό άρθρο που αναρτήθηκε από την Ιστοσελίδα μας. Δυστυχώς, παραβρέθηκε εκεί και ο εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας με την ευλογία του Μητροπολίτη Μινσκ, Παύλου. Τελέστηκε έτσι μια συμπροσευχή που μόνο την οργή του Θεού μπορεί να φέρει.

Εν τη γενέσει των αναταραχών, η Καθολική εκκλησία με τους εκπροσώπους της ήταν παρούσα και ενίσχυε την αντιΛουκασένκο προπαγάνδα. Αυτό ήταν γνωστό στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας, ο οποίος μετά από τις ύποπτες μετακινήσεις του Ρωμαιοκαθολικού Επισκόπου Tadeusz Kondrusiewicz, στην Πολωνία, του απαγορεύτηκε η εκ νέου είσοδο στην χώρα της Λευκορωσίας. Ευθέως κατηγόρησε ο κ. Λουκασένκο τους Ρωμαιοκαθολικούς για αντικυβερνητική προπαγάνδα, αλλά παρ’όλ’αυτά δεν προέβη σε κλείσιμο των καθολικών εκκλησιών.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατο δημοσίευμα ο Αρχιεπίσκοπος Paul Richard Gallagher, γραμματέας για τις σχέσεις με τα κράτη της Γραμματείας της Αγίας Έδρας, θα πραγματοποιούσε επίσκεψη εργασίας στη Λευκορωσία στις 11-14 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συζητηθεί η διένεξη με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Tadeusz Kondrusiewicz, του οποίου του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα της Λευκορωσίας. Προηγήθηκε φυσικά η συνέντευξή του παπικού ιερέα, σε πολωνικό, καθολικό κανάλι όπου ανέφερε ότι οι πρόσφατες προεδρικές εκλογές διεξήχθησαν άδικα στη Λευκορωσία.

Ως φαίνεται, οι Καθολικοί αναλαμβάνουν νέα δράση. Αυτό είναι πρόδηλο μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της πρόσκλησης προς τον Πάπα Φραγκίσκο, από τον Υπουργό Εξωτερικών της Λευκορωσίας, Εξάλλου όπως τόνισε ο Υπουργός στο παρελθόν, μετά την επίσκεψη του Προέδρου Λουκασένκο στον Πάπα, «υπήρξε ικανοποίηση και από τις δυο πλευρές με τη δυναμική της εξέλιξης των μεταξύ τους επαφών». Δεν παρέλειψε να αναφέρει ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μακέι ότι η επίσκεψη του κ. Gallagher «αποτελεί επιβεβαίωση των ειδικών σχέσεων αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ Λευκορωσίας και Αγίας Έδρας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τρισκατάρατος Πάπας δε θα παραιτηθεί από το δόλιο σχέδιό του. Πολλά παίζονται κάτω από το τραπέζι. Δεν είναι καθόλου μακρινό και το επονείδιστο Ουκρανικό Αυτόκεφαλο. Αυτή η σχισματοαίρεση που μόνο δεινά κομίζει στο Σώμα της Αγίας μας Εκκλησίας, αποτελεί μία κακή αρχή, καθώς υποκινούνται από τους διαστρεβλωτές της Αλήθειας και τους διοργανωτές της πανθρησκείας, νέα αυτοκέφαλα. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο συμβαίνει στο Μαυροβούνιο και στην εν προκειμένω, Λευκορωσία. Πάντως ο Μητροπολίτης Μίνσκ Παύλος, απομακρύνθηκε αυθωρεί και παραχρήμα λίγο μετά το ξέσπασμα των ταραχών.

Ας ευχηθούμε να μην υποχωρήσει στις δαιμονικές πιέσεις ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας και να επιστρέψει στην απαραβίαστη διαφύλαξη της πατρώας πίστης του, όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν. Τίποτα ενάντια στη συνείδηση! Και η συνείδηση του Ορθοδόξου χριστιανού αναγνωρίζει τον προαιώνιο εχθρό στο πρόσωπο του Πάπα. Κάθε παραχώρηση και υποχώρηση στις ορέξεις του Πάπα μόνο τον όλεθρο τον πνευματικό και τον φυσικό μπορεί να φέρει.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Λευκορωσία: Όπου υπάρχει πίστη!
Ο Οικουμενισμός καλά κρατεί στην Εκκλησία της Ρωσίας· μεγάλες οι ευθύνες όσων διαχειρίζονται τις υποθέσεις της!
Το πόδι του Οικουμενισμού στη Ρωσία – Χριστούγεννα στον Καθεδρικό Ναό στη Μόσχα
Η προσευχή του Πατριάρχη Ρωσίας για την ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών
Συνέντευξη παπικού αξιωματούχου που προκαλεί ανατριχίλα!

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.