Επικαιρότητα

Βίαιη εξοικείωση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα!

εικόνα άρθρου: Βίαιη εξοικείωση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα!
του Ευάγγελου Κωνσταντίνου

Το σχολείο είχε βαφτεί πρόσφατα και αυτή η κίνηση κρίθηκε σκόπιμη ως «βίαιη εξοικείωση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα» προωθώντας πρότυπα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας


Στην Κόρινθο το 2ο Δημοτικό Σχολείο βάφτηκε σε χρώματα ουράνιου τόξου. Ειδικότερα σύμφωνα με κατηγορίες, το σχολείο είχε βαφτεί πρόσφατα και αυτή η κίνηση κρίθηκε σκόπιμη ως «βίαιη εξοικείωση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα» προωθώντας πρότυπα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Δόξα τω Θεώ υπήρχαν αντιδράσεις από τους γονείς οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να κατηχήσουν τα παιδιά για το συγκεκριμένο θέμα. 

Οι γονείς αντέδρασαν με επιστολή στην οποία αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση προσβάλει την Ορθόδοξη πίστη. Την συγκεκριμένη επιστολή μάλιστα την έστειλαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορίνθου, στην Ιερά Μητρόπολη, στη διεύθυνση του σχολείου και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. 

Για να δούμε η Μητρόπολη θα αντιδράσει ή θα συνεχίσει να αδιαφορεί; Θα έχει τα κότσια να στηρίξει τους γονείς που ψάχνουν μία σανίδα σωτηρίας από την Εκκλησία ή σανίδα θα αποδειχθεί σάπια; 

Μέσα από αυτή την δυσάρεστη είδηση υπάρχει εμφωλευμένη ελπίδα… Οι γονείς!! Αυτοί οι ήρωες δίνουν μάχη για τα αγγελούδια τους και για την Ορθοδοξία! Δόξα τω Θεώ! Μακάρι αυτοί οι γονείς να γίνουν παράδειγμα και για τα παιδιά τους αλλά και για τους υπόλοιπους σε ορθία στάση κοιμώμενους γονείς.

Η Παναγιά να τους δίνει δύναμη!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Ο Πρωθυπουργός αγκαλιάζει τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ
Η Κυβέρνηση εντάσσει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία
ΣΧΟΛΕΙΟ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.