Επικαιρότητα

Βλαμμένοι στην πνευματική όραση είναι οι χασομέρηδες της φαυλοκρατίας σε σχέση με το Ουκρανικό· νέα κατάληψη Εκκλησιάς!

εικόνα άρθρου: Βλαμμένοι στην πνευματική όραση είναι οι χασομέρηδες της φαυλοκρατίας σε σχέση με το Ουκρανικό· νέα κατάληψη Εκκλησιάς!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Δύο δωδεκάδες άνθρωποι με στρατιωτική περιβολή στις 8/12/2019 και κατέλαβαν την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κοιμήσεως στο χωριό Grinyava, περιοχή Ivano-Frankivsk

Τη μαύρη τους τη τύφλα έχουν όσοι βλέπουν “ειρήνη” πίσω από τη σχισματική ενέργεια του Πάπα της Ανατολής! Χορτάσαμε από δηλώσεις εκκλησιαστικών αξιωματούχων, που στην προσπάθειά τους να στηρίξουν την αντικανονική ενέργεια του κ. Βαρθολομαίου, προφητεύουν ημέρες ευημερίας και ειρήνης στην πολύπαθη Ουκρανία από τους φασίστες του συστήματος που στηρίζονται από τους Δυτικούς και από το Φανάρι.

Εγκληματικές περιπτώσεις σαν αυτή της είδησης που ακολουθεί, όχι απλά διαψεύδουν όλους αυτούς τους χριστέμπορους, αλλά φέρνουν στην επιφάνεια το μίσος κατά των Ορθοδόξων. Ναι, βλαμμένοι στην πνευματική όραση είναι οι χασομέρηδες της φαυλοκρατίας! Όχι “ειρήνη” δεν έφερε ο τόμος της κακοκεφαλίας, αλλά αντιθέτως, έφερε μίσος, διχασμό και διώξεις των ευλαβών χριστιανών της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας!

Διαβάσαμε στο oukraniko.blogspot.com:

————————————————————————–

Ο Τόμος έφερε “ειρήνη”. Νέα κατάσχεση Ορθοδόξου Ναού στην Ουκρανία, από τους ριζοσπάστες του Επιφανίου

Δύο δωδεκάδες άνθρωποι παρουσιάστηκαν με στρατιωτική περιβολή στις 8 Δεκεμβρίου 2019 και κατέλαβαν την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Grinyava, περιοχή Ivano-Frankivsk.

Η κατάληψη έλαβε χώρα δύο ώρες μετά το τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, όταν οι πιστοί ενορίτες είχαν ήδη φύγει. Ο Προϊστάμενος της Εκκλησίας πρωθιερέας Μιχαήλ Ολλαντάκ, διαπίστωσε ότι περίπου είκοσι υπάλληλοι κατά της τρομοκρατίας είχαν συγκεντρωθεί στην κοινότητα του χωριού. Ο ιερέας κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς ενορίτες, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους εισβολείς. Χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη, οι άνθρωποι με στολές καμουφλάζ, διείσδυσαν στις εγκαταστάσεις του ναού.

Έγινε γνωστό ότι οι επιδρομείς δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη κοινότητα καταχωρήθηκε στην «Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας» και ως εκ τούτου αυτή η δομή θεωρεί τον εαυτό της ιδιοκτήτη της Εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.