Επικαιρότητα

Βλάσφημος εμβολιαστικός διαχωρισμός στο Ναό της Αναστάσεως

εικόνα άρθρου: Βλάσφημος εμβολιαστικός διαχωρισμός στο Ναό της Αναστάσεως

Ο διάλογος για την νομιμότητα και την επιβαλλόμενη υποχρεωτικότητα, γίνεται για το θεαθήναι. Στην πραγματικότητα ζούμε την νέα αυτή κατάσταση στο μεγαλείο της ήδη…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ αναφέρεται πως: “..θά λάβουν τήν ἔγκρισιν νά εἰσέλθουν, οἱ μέν ἐμβολιασμένοι εἰς τόν Ναόν τῆς Ἀναστάσεως, οἱ δέ μή ἐμβολιασμένοι νά μείνουν εἰς τό Κεντρικόν Μοναστήριον ἐπί τῶν δωμάτων τοῦ Ναοῦ τῶν Ἁγίων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης.”

Η ψυχρή αυτή διατύπωση, είναι σοκαριστική και μας εισάγει βίαια στη νέα προετοιμαζόμενη “κανονικότητα” της δικτατορίας του Κορονοϊού.

Δικαιώματα μόνο για όσους συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις. Φυσικά στο κράτος του Ισραήλ οι συνθήκες ήταν πάντοτε σε μια λεπτή ισορροπία και θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως το Πατριαρχείο δεν έχει επιλογές να ελιχθεί, αν είναι κρατική απόφαση.

Η ευκολία με την οποία συμμορφώνεται όμως αμαχητί η εκκλησιαστική μας διοίκηση, παραμένει σκανδαλώδης.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Καλή Ανάσταση.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά
ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΙΚΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.