Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!

εικόνα άρθρου: Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!

17 Ιαν 2020

… χαρακτήρισε το φετινό Pride ως μία ευκαιρία να αξιοποιήσει η πόλη τα οφέλη του, με σεβασμό στις ευαισθησίες της πόλης…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Γνωρίζουμε πως ότι και να σημειώσουμε σχετικά με το θέμα για το οποίο είναι υπερήφανος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δε θα ακουστεί ευχάριστα στα αυτιά όλων αυτών των τύπων, που υποστηρίζουν τη διαφήμιση της Ομοφυλοφιλίας. Θεωρούμε στην περίπτωση αυτή πως θα ήταν ωφέλιμο να προσφέρουμε μια ποιμαντική ευλογία σε όλους εκείνους του ομοφυλόφιλους, που δεν αρέσκονται σε τέτοιου είδους εμπόριο ψυχών, στο οποίο επιδίδονται οι θιασώτες της νεοταξικής προβολής της ομοφυλοφιλίας και αντιδρούν στα χαμερπή τους σχέδια. Γιατί υπάρχουν και οι ομοφυλόφιλοι εκείνοι που παλεύουν με το πάθος τους και παρακαλούν το Θεό να τους ελεήσει, ώστε να βρουν τη Σωτηρία.

Προτείνουμε λοιπόν το άρθρο του πρωτοπρ. π.Νικολάου ΜανώληΤο παρδαλό δαιμόνιο” παραθέτοντας εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Το δαιμόνιο της ομοφυλοφιλίας, ως οντότητα, είναι παρδαλό, ποικιλόχρωμο. Αυτήν είναι η εμπειρία των νηπτικών Πατέρων. Ομοιάζει πολύ με την παρδαλή από χρώματα εικόνα που μας μένει στο μυαλό, όταν σκεφτόμαστε την παρέλαση των gay. Δεν είναι τυχαία η χρωματική επιλογή των Gay Pride!

Διαβάσαμε στο voria.gr:


ΖΕΡΒΑΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ PRIDE, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης, η πόλη, θα συμμετέχει και φέτος στο Gaypride και μάλιστα σε μία πιο διευρυμένη και αναβαθμισμένη διοργάνωση, που είναι το Europride», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας στον Focus FM ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι σε αυτό έχει δεσμευτεί ο δήμος και τη χαρακτήρισε ως μία ευκαιρία «να φροντίσουμε να έχει τα οφέλη, που έχει σε όλες τις πόλεις, όπου γίνεται αυτό». «Όλα αυτά με πολύ καλή οργάνωση και σεβασμό σε παραδόσεις, θεσμούς και ευαισθησίες που έχει η πόλη μας. Θα φέρει εξωστρέφεια στην πόλη και δεν θα ενοχλήσει κάποιους, που θεωρούν ότι από τέτοιες δράσεις ενοχλούνται. Ας το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία η πόλη μας να έχει οφέλη από μία τέτοια διοργάνωση» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.