Νεκτάριος Δαπέργολας

Ζοφερές προτυπώσεις ενός εφιαλτικού μέλλοντος…

εικόνα άρθρου: Ζοφερές προτυπώσεις ενός εφιαλτικού μέλλοντος…

του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορος Ιστορίας

“Δεν θέλει πολύ μυαλό για να κατανοήσει επιτέλους κάποιος για το τι είδους ωρολογιακές βόμβες μιλάμε και πόσο μεγάλο κίνδυνο εκτεταμένου μακελειού εγκυμονούν”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από τον κ. Νεκτάριο Δαπέργολα το ακόλουθο άρθρο:


Ζοφερές προτυπώσεις ενός εφιαλτικού μέλλοντος…

του Νεκτάριου Δαπέργολα

Όσα βλέπουμε εσχάτως σε Γαλλία και Αυστρία δεν είναι παρά τα απολύτως αναμενόμενα επίχειρα του ισλαμο-εποικισμού της Ευρώπης, φαινομένου που βρίσκεται σε έξαρση εδώ και πάρα πολύ καιρό – και φυσικά όχι ως απότοκο κάποιων δήθεν προσφυγικών ή οικονομικών αναγκών, αλλά ως ξεκάθαρο αποδομητικό σχέδιο που διενεργούν μεθοδικά οι διεστραμμένοι εγκληματίες της νεοταξικής αθλιότητας και αταξίας. Όλα όσα γράφουμε δηλαδή και φωνάζουμε εδώ και δεκαετίες αρκετοί άνθρωποι, χαρακτηριζόμενοι φυσικά με αξιοθαύμαστη ευκολία (κι ακόμη πιο χαρακτηριστική χυδαιότητα) ως ρατσιστές, φασίστες, συνωμοσιολόγοι και γραφικοί. Και αυτό βέβαια δεν λέγεται τώρα εν είδει απόπειρας αυτοδικαίωσης (δεν υπάρχει λόγος και κυρίως ούτε χρόνος για τέτοια πράγματα – οι καιροί γαρ ου μενετοί). Απλώς ελπίζω όλα αυτά που βλέπουμε στα δυτικά μας και τα οποία δεν θα εκτονωθούν, αλλά αντιθέτως είναι απολύτως σίγουρο ότι θα ενταθούν, να παραδειγματίσουν και να ξυπνήσουν επιτέλους και εδώ κάποιους. Μήπως και αναλογιστούν τι επέρχεται σύντομα και πάνω στα δικά μας κεφάλια.

Και προφανώς, όταν λέω «κάποιους», δεν εννοώ τους δωσιλογικούς συρφετούς που παριστάνουν τις ελλαδικές κυβερνήσεις (και τα δήθεν αντιπολιτευτικά τους δεκανίκια και συμπληρώματα). Όλοι αυτοί είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συνεχίσουν το άθλιο έργο του στημένου λαθροεποικισμού της πατρίδας μας και της σταδιακής αντικατάστασης του πληθυσμού της από ένα φρικτό ανεμομάζωμα αγριεμένων και αποκτηνωμένων ορδών. Θα το συνεχίσουν, γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους και η διατεταγμένη υπηρεσία τους.

Δεν εννοώ ασφαλώς ούτε τον φερόμενο ως ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας, που επίσης θα συνεχίσει τη δική του…ευγενή και υψιπετή δουλειά: εκείνη του απόπατου. Δια του λόγου το ασφαλές άλλωστε, ήδη από το επόμενο βράδυ της αιματηρής επίθεσης στη Βιέννη πέτυχα σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια γνωστό πλεγματικό ελληνομάχο που υποδύεται τον πανεπιστημιακό, να διαπιστώνει με στόμφο ότι «μεμονωμένες ακρότητες που συμβαίνουν είναι ανεπίτρεπτο να μας κάνουν να δαιμονοποιούμε συλλήβδην τους ισλαμιστές» και επίσης γνωστό δημοσιο(ρυπαρο)γράφο σε εμετικά καθησυχαστικό παραλήρημα, επειδή – λέει – «ευτυχώς στις ισλαμικές μεταναστευτικές μάζες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν έχει παρατηρηθεί ιστορικό βίας, εμείς τους φερόμαστε καλά και ειδικά τώρα που τους ανοίξαμε και το τέμενος του Βοτανικού, θα το εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο»!!! Με το καλημέρα ξεκίνησαν λοιπόν την ελεεινή τους προπαγάνδα όλοι οι ξετσίπωτοι, όλα αυτά τα ξεδιάντροπα γιουσουφάκια του καθεστώτος. Μάλλον για να μην υπάρχει εξ αρχής σε κανέναν η παραμικρή αμφιβολία για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει.

Δεν εννοώ επίσης δυστυχώς ούτε τη διοικούσα Εκκλησία, ούτε τη φερόμενη ως Ελληνική Δικαιοσύνη, ούτε τους άλλους θεσμούς του ελλαδικού προτεκτοράτου, τον ρόλο των οποίων τον έχουμε επίσης ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό αντιληφθεί και δεν τρέφουμε την παραμικρή ψευδαίσθηση.

Εννοώ προφανώς τον πολύ κόσμο, που ακόμη παραμένει εγκλωβισμένος στο ελεεινό ψευδαφήγημα των «ταλαίπωρων προσφύγων»: και ο λόγος είναι και για το κομμάτι εκείνο του κόσμου που ακόμη δεν συνήλθε καν από την επήρεια των νεοεποχίτικων σκληρών ναρκωτικών του «αντιρατσισμού» και της «αλληλεγγύης», αλλά και για το υπόλοιπο κομμάτι που έχει ήδη μεν καταλάβει πού οδεύουμε, αλλά ο προβληματισμός και η αγωνία του δεν τολμούν ακόμη να εκδηλωθούν, επισκιαζόμενες πάντα από τη φοβία μήπως και κατονομαστεί από τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τους κατά τόπους λακέδες τους ως ρατσιστικό, ακροδεξιό, δημοκρατικά ελλειμματικό και κοινωνικά ανάλγητο.

Καιρός λοιπόν επιτέλους για όλους αυτούς «ἀπό τοῦ ὕπνου ἐξεγερθῆναι». Τα όσα γίνονται στη Δυτική Ευρώπη δεν είναι μεμονωμένα συμβάντα, που απλώς βλέπουμε να συμβαίνουν στις οθόνες μας. Είναι εναργείς προτυπώσεις του ίδιου του μέλλοντός μας. Τα σημάδια για το τι φρονούν και τι σκοπούς έχουν όλες αυτές οι ορδές που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας είναι απολύτως ξεκάθαρα, οι προειδοποιήσεις για πολλές δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευμένων τζιχαντιστών ανάμεσά τους είναι επίσης σαφείς (χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είναι και πολύ υποδεέστερος ο κίνδυνος από τους… ανεκπαίδευτους), πάμπολλες και οι πληροφορίες για τζαμιά και άλλους χώρους (τόσο στη Θράκη όσο και στην υπόλοιπη χώρα) όπου υπάρχουν αποθηκευμένα όπλα. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να κατανοήσει επιτέλους κάποιος για το τι είδους ωρολογιακές βόμβες μιλάμε και πόσο μεγάλο κίνδυνο εκτεταμένου μακελειού εγκυμονούν. Τόσο μακρινές και χαμένες στα βάθη του χρόνου είναι δηλαδή οι εφιαλτικές εκείνες εικόνες των «φιλήσυχων πολιτών» που, όταν εισέβαλε η Τουρκία στην Κύπρο το ’74, άρχισαν να ξεχύνονται οπλισμένοι μέσα από τα τζαμιά στις πλάτες του στρατού; Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί κανείς σε πόσο πιο τρομακτικά και αιματηρά εκτεταμένη κλίμακα είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και στην Ελλάδα;

Όποιος λοιπόν ακόμη και τώρα αδυνατεί ή αρνείται να ξυπνήσει, δεν μπορεί παρά να είναι εναλλακτικά δύο μόνο πράγματα: ή βαλτός ή κρετίνος. Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει πια. Και σε κάθε περίπτωση, γίνεται – εκών ή άκων – συνεργός και συνένοχος των εθνομάχων προδοτών που εδώ και τόσα χρόνια γκρέμισαν εν πλήρει συνειδότι τα σύνορα απέναντι στη φρικώδη πλημμυρίδα των βασιβουζούκων ψευτοπροσφύγων και που ακόμη και τώρα χρησιμοποιούν κάθε ύπουλο δυνατό τρόπο (μέχρι και τον εγκλεισμό μας λόγω της ψευτοπανδημίας) για να διασπείρουν και να κατανείμουν αυτή την πλημμυρίδα σε όλη τη Βόρεια (κυρίως) Ελλάδα.

Το επαναλαμβάνω και πάλι: δεν μιλάμε για κάτι μακρινό και θεωρητικό, αλλά για ζοφερές προτυπώσεις του δικού μας μέλλοντος. Και είναι μέλλον κοντινό και εφιαλτικό. Ειλικρινά, κανένα άλλοθι πλέον σε κανέναν…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Οι εξελίξεις στην Ψευτομακεδονία και το τέλος του ημετέρου καραγκιόζ μπερντέ…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Ἐδῶ τώρα τελειώνει λοιπὸν καὶ αὐτὸ τὸ παραμύθι, γιατί ὄχι μόνο βαριὰ καρδιὰ δὲν βλέπουμε, ἀλλὰ βλέπουμε ἀγωνία μήπως ἡ ἄθλια συμφωνία ἀκυρωθεῖ"

Τιμώντας την Ορθοδοξία σε καιρούς κακοδοξίας και δαιμονισμού…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Καί ἐπιτέλους, ἄς ἀναλογιστοῦμε ἀκόμη πόσες τρομακτικές συνέπειες, ὅχι μόνο πνευματικές ἀλλά καί ἐθνικές, ζήσαμε ὡς λαός, ὅποτε προδώσαμε τήν πίστη μας και παραδοθήκαμε στην ἀσέβεια καί τήν ἁμαρτία"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.