Επικαιρότητα

Kοινώνησαν στο Άγιο Όρος οι σχισματικοί της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας

εικόνα άρθρου: Kοινώνησαν στο Άγιο Όρος οι σχισματικοί της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι εκπρόσωποι της ΟCU επισκέφτηκαν επίσης τη Μονή Σιμώνος Πέτρας, όπου «προσεύχονταν σε θείες λειτουργίες και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων του Χριστού»

Για την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρα και τα οικουμενιστικά παιχνίδια συμπροσευχών με τους αιρετικούς του καθηγουμένου κ. Ελισαίου, έχουμε προειδοποιήσει τους φίλους του Αγίου Όρους που μας συμβουλεύονται. Φαίνεται όμως πως η Ουκρανική Κακοκεφαλία αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση ώστε να αποκαλυφθεί η άλωση της παναίρεσης του Οικουμενισμού στην Αθωνική Πολιτεία και να γίνει γνωστή σε όλους. Η Μονή Βατοπεδίου, η Μονή Παντοκράτορος, η Μονή Ξενοφώντος, η Σκήτη του Προφήτη Ηλία και άλλες, είναι μόνο μερικά δείγματα της κατάστασης. Ζήτημα πλέον είναι να βρεις Ορθοδοξία στο Άγιον Όρος! Ο ικανότερος Πατριάρχης στη διάβρωση της Πίστης τα κατάφερε! Έφερε την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος, να υποστεί τέτοιο έμφραγμα, που είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει!

Διαβάζουμε στο spzh.news/gr:

Οι σχισματικοί από την ΟCU κοινώνησαν στο Άγιο Όρος στη Μονή Σιμώνος Πέτρας

Εκπρόσωποι της ΟCU τέλεσαν τη «λειτουργία» στο μοναστήρι του Παντοκράτορα και κοινώνησαν στο μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας στο Άγιο Όρος.

Εκπρόσωποι της νεοσυσταθείσας θρησκευτικής οργάνωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Άγιον Όρος μετάλαβαν στο μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας, ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της ΟCU.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Παύλος Γιουρίστυ, στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου, τέλεσε «λειτουργία» στις 23 Νοεμβρίου και μίλησε με τον ηγούμενο του μοναστηριού Γαβριήλ, στον οποίο «μεταβίβασε χαιρετισμούς» από τον Επιφάνειο Ντουμένκο.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της ΟCU επισκέφτηκαν επίσης τη Μονή Σιμώνος Πέτρας, όπου «προσεύχονταν σε θείες λειτουργίες και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων του Χριστού».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Μητροπολίτης Μπάτσκας: Καρκινώματα της Ορθοδοξίας στην Ουκρανία οι σχισματικές δομές και η Ουνία

«... το χειρότερο είναι η σιωπή ή στην καλύτερη περίπτωση ο άναρθρος τραυλισμός του χριστιανικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και σημαντικού τμήματος του ορθοδόξου κόσμου»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.