Αφιερώματα

ΟΔΗΓΟΣ: Το newsletter της νέας μας ιστοσελίδας, για ημερήσια ενημέρωση!

εικόνα άρθρου: ΟΔΗΓΟΣ: Το newsletter της νέας μας ιστοσελίδας, για ημερήσια ενημέρωση!

Ο οδηγός μας είναι ανανεωμένος για το νέο newsletter 2023

Ολοκληρώστε την εγγραφή στο newsletter της νέας μας ιστοσελίδας δηλώνοντας το email σας στο σχετικό πεδίο. (διαβάστε παρακάτω)

Α – Τι είναι η εγγραφή στο newslleter;

Κάνοντας εγγραφή, θα λαμβάνετε ημερησίως ένα email από τη σελίδα μας που θα σας δείχνει την ανασκόπηση των νέων δημοσιεύσεων μας.


Β – Πως θα κάνω εγγραφή;

Θα πρέπει να δηλώσετε το email σας, στο οποίο θα λαμβάνετε και τις ενημερώσεις, στην παρακάτω φόρμα πατώντας στη συνέχεια το “Εγγραφή”:

Η διαδικασία επιβεβαίωσης της εγγραφής είναι πολύ απλή.
Αν παρόλα αυτά χρειαστείτε βοήθεια κοιτάξτε παρακάτω.

1. Αφού γράψετε το email σας και πατήσετε “Εγγραφή”, θα ανακατευθυνθείτε σε μία σελίδα όπου θα δείτε να γράφετε το παρακάτω, όπως βλέπετε στην εικόνα:

Αυτό το μήνυμα σημαίνει πως θα λάβετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ένα email που περιέχει το σύνδεσμο ενεργοποίησης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

2. Θα μεταβείτε στα εισερχόμενα του email σας, και θα βρείτε ένα email με τίτλο “Please confirm your subscription to Κατάνυξη“. Θα το ανοίξετε και θα πατήσετε το κουμπί “Click here to confirm” όπως φαίνεται στην εικόνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τότε θα ανοίξει μία σελίδα όπου θα εμφανίζεται η τελική εικόνα που σας ενημερώνει πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

Από εδώ και πέρα θα λαμβάνετε την ημερήσια αναφορά μας!
Πιθανόν το πρώτο email με τις δημοσιεύσεις μας να το λάβετε την επόμενη ημέρα από την εγγραφή σας.


Γ – Πως μπορώ να ξεγραφτώ μετά την εγγραφή μου;

Αν για κάποιο λόγο δε θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τις ημερήσιες ενημερώσεις, θα πρέπει να κάνετε απεγγραφή μέσω το συνδέσμου που θα βρίσκετε στο τέλος κάθε email μας: To unsubscribe please click on the “Unfollow”-link next to the feed’s title or click here to unfollow several feeds in one go..

Δείτε επίσης: ΟΔΗΓΟΣ: Πως μπορώ να σχολιάσω στα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.