Επικαιρότητα

Σαμάνοι κάνουν τη δική τους Ιεροτελεστία πριν από τη “θεία λειτουργία”

εικόνα άρθρου: Σαμάνοι κάνουν τη δική τους Ιεροτελεστία πριν από τη “θεία λειτουργία”
Γράφει ο “Παρακαταθικός

Γιατί πυκνώνουν τα φαινόμενα συμπροσευχών με παγανιστικές θρησκείες;


Σαμανική Ιεροτελεστία στο παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ στο Νταβός – Ιανουάριος 2024

Στο πλαίσιο μιας συνόδου ολομέλειας με τίτλο «Κλίμα και Φύση: Απαιτείται μια Συστημική Απόκριση», η αρχηγός Putanny Yawanawá της φυλής Yawanawá του Αμαζονίου, που βρίσκεται στην περιοχή Acre της βορειοδυτικής Βραζιλίας, πραγματοποίησε μια σαμανική ιεροτελεστία.

Σαμανική προσευχή πριν από τη θεία λειτουργία – Απρίλιος 2024

Στον καθεδρικό ναό της Παπικής “Επισκοπής” Superior, Wisconsin, ΗΠΑ, τελέστηκε μια σαμανική ιεροτελεστία στην αρχή της θείας λειτουργίας.

Ελληνικό άρωμα παγανισμού

Τα δύο γεγονότα, είτε είναι τυχαία είτε οργανώθηκαν βάσει σχεδίου, θα πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα. Συμπίπτει δε χρονικά το τελευταίο στα καθ’ ημάς και με την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας[1] αλλά και με την προκλητική επιλογή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απαγγελία του “Πιστεύω” στις 14 Απριλίου 2024 [2], αφού υπερψήφισε το αντίχριστο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Πρόκειται για απροκάλυπτο διαθρησκειακό συγκρητισμό, αναγνωρίζοντας την αρχαία Ελληνική παγανιστική δωδεκαθεϊστική θρησκεία, ελέω Ολυμπιακών αγώνων, και για θεοποίηση της σάρκας με ταυτόχρονη λανθάνουσα αθώωση του αμαρτήματος της ομοφυλοφιλίας, ενόψει των εορτασμών της Εθνικής παλιγγενεσίας.

Ποιον εξυπηρετεί αυτή η εκτροπή;

Όλα αυτά τα φαινόμενα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της άμβλυνσης των διαφορών και υπερτονισμού εκείνων που μας ενώνουν. Είναι πράξεις που επιβάλλονται από την παναίρεση του οικουμενισμού, η οποία στρώνει το χαλί στον Αντίχριστο.

Τραγικές φιγούρες σε όλη αυτή την παρωδία οι κληρικοί και πάσης φύσεως αιρετικοί και πλανεμένοι. Διαπιστώνουμε πως ο ρόλος τους είναι κεντρικός στην προδοσία της πίστεως.

Στο Νταβός θεοποιείται ο άνθρωπος, στους Φράγκους Θεός είναι ο Πάπας, στην πολιτική Θεός είναι ο Θεός της μασονίας. Το χειρότερο όμως επισυμβαίνει στην Ορθοδοξία, όπου Πατριάρχες και Επίσκοποι προδίδουν τον Έναν και μοναδικό αληθινό Θεό.

Πώς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να αντιδράσουμε;

Με αυτούς δεν θέλουμε να έχουμε καμμιά πνευματική σχέση. Η διαφύλαξη της ορθής πίστης και η ομολογία της σε καιρό παναιρέσεως θα πρέπει να είναι πρώτιστο καθήκον και μέλημά μας.

Καταγγέλλουμε ανοιχτά τις πρακτικές αυτές. Διακόπτουμε την πνευματική μας επικοινωνία και στηρίζουμε τους Ιερείς που διέκοψαν τη μνημόνευση των οικουμενιστών Επισκόπων τους.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για εμάς αλλά και για την πανεθνική μετάνοια κλήρου και λαού & πανηγυρική επιστροφή στο δρόμο του Θεού.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.