Ελευθέριος Κοσμίδης

Σταματήστε αμέσως τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε εφήβους

εικόνα άρθρου: Σταματήστε αμέσως τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε εφήβους
Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

11ετής έρευνα στην Ολλανδία σοκάρει! Η αμφισβήτηση φύλου είναι φάση στην οποία εισέρχεται και από την οποία εξέρχεται ο έφηβος… φυσιολογικά


Σύμφωνα με άρθρο της Dailymail η 10ετής έρευνα διεξήχθη στην Ολλανδία με 2.700 παιδιά 11 ετών και μέχρι αυτά να φτάσουν 20 ετών. Στην έρευνα αυτή αποδείχτηκε πως η σύγχυση φύλου είναι μια φάση στην παιδική ηλικία. Το παιδί εισέρχεται σε αυτή και κάποια στιγμή φυσιολογικά εξέρχεται από αυτή.

Η επιλογή της αλλαγής φύλου σε ανήλικους, καταλήγει η έρευνα, είτε χειρουργικά, είτε με χημικό τρόπο, θα πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική κοινοποίησή της ο ιδιοκτήτης του Χ (πρώην Twitter) Elon Musk, είπε χαρακτηριστικά, “με τους ενήλικες δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουν ο,τι θέλουν αρκεί να μη βλάπτουν τους άλλους. Τα παιδιά όμως είναι χρέος μας να τα προστατέψουμε”.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους νόμους που ψηφίστηκαν και στη χώρα μας για την νομιμοποίηση της αλλαγής φύλου σε παιδιά άνω των 15 ετών αλλά και την ψήφιση του νόμου που θεσμοθετεί το δικαίωμα στις “θεραπείες” αλλαγής φύλου και τη δίωξη όσων υποστηρίζουν το αντίθετο.

Βλέπουμε πως η δυτικές κοινωνίες έρχονται αντιμέτωπες με αδιέξοδα που χτίζει ο δυτικός πολιτισμός.

Η έρευνα διεξήχθη στην Ολλανδία, που είναι φημισμένη για την “ανοικτότητα” και τις πολιτικές συμπερίληψης σε θέματα φύλων. Θα είχαμε άλλα προβλήματα αν η έρευνα γινόταν στη Σερβία ή στη Ρωσία η σε άλλη ορθόδοξη χώρα…

Η κατάσταση είναι πολύ πιο σκληρή στις ΗΠΑ και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε με μια έρευνα γύρω από το θέμα και την ποιμαντική του αντιμετώπιση στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Καλή Μετάνοια

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Τηλεοπτική Κατήχηση για τον κοινό εορτασμό του Πάσχα των ορθοδόξων με τους παπικούς

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Στην Κατάνυξη έχουμε επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο της υιοθέτησης, ως νέου κοινωνικού μοντέλου, της άνευ όρων ένωσης με τους παπικούς

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.