Ελευθέριος Κοσμίδης

Από τον ακτιβισμό στη διαστροφή… μια κολεκτίβα δρόμος 

εικόνα άρθρου: Από τον ακτιβισμό στη διαστροφή… μια κολεκτίβα δρόμος 
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Στην εποχή μας όλες οι συλλογικότητες των (φαινομενικά) αναρχικών υπηρετούν άριστα τους παγκοσμιοποιητές της Νέας Εποχής… 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε άλλες εποχές οι συλλογικότητες, οι ακτιβιστές, οι αναρχικοί και οι συμπαθείς μπαχαλάκηδες, θα είχαν άλλα ονόματα προσδιοριστικά της ταυτότητας και  της δράσης τους.

Εκτός νόμου παραβατικές οργανώσεις, συμμορίες ή γκρουπούσκουλα κοινωνικής αποδόμησης ίσως ήταν κάποιες από αυτές. Στις μέρες μας όμως επιλέγονται πιο ήπια επίθετα, με αποτέλεσμα να αμβλύνονται και οι όποιες έκνομες δραστηριότητες τους. 

Προάγοντος του χρόνου δημιουργήθηκαν τα δύο βολικά άκρα του συστήματος. Στο ένα άκρο, εν πολλοίς κατασκευασμένο από τα Media, ανήκουν οι ψεκασμένοι – φονταμενταλιστές, οι οποίοι χρησιμοποιούν (δήθεν) ρητορική μίσους (κάπου εκεί κατατάσουν κάθε συνειδητό ορθόδοξο χριστιανό) και στο άλλο άκρο οι ακτιβιστές, μπαχαλάκηδες, δικαιωματιστές, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να βλασφημούν και να προσβάλλουν χυδαία την Ορθόδοξη Πίστη. 

Η πολιτεία επέλεξε το ένα άκρο, όταν με νόμο κατήργησε το ποινικό αδίκημα της βλασφημίας των Θείων. Η διοικούσα Εκκλησία με τη σειρά της, στο πλαίσιο της νωθρής και άψυχης αγαπολογίας των Οικουμενιστών, αγκαλιάζει υποκριτικά αιρετικούς, αλλόθρησκους και άθεους, έχει καταντήσει συνένοχη δια της εκκωφαντικής σιωπής της.

Έτσι για το φετινό σύνθημα που προώθησαν αναρχικές κολεκτίβες: “Χριστούγεννα τέλος, φέτος κάνω έκτρωση”, έπαψε πια να αποτελεί μια τάχα διαμαρτυρία πρόκληση. Αποτελεί ηχηρό ράπισμα – καταγγελία τόσο του Δυτικού πολιτισμού δίχως Θεό όσο και της ποιμαντικής κατρακύλας των Οικουμενιστών. 

Οι Επίσκοποι όμως αντί να επιβάλουν επίτιμια, καθιστώντας σαφή τα όρια της βλασφημίας, της αμαρτίας και της αίρεσης που μας απομακρύνει από τον Θεό…, σιωπούν. Και η σιωπή για ζητήματα πίστεως είναι το τρίτο είδος της αθεΐας, σύμφωνα με τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά. 

Δολοφονίες εμβρύων τέλος… 

Χριστός Ετέχθη! 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.