Επικαιρότητα

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στις Η.Π.Α. Ημέρα 1η

εικόνα άρθρου: Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στις Η.Π.Α. Ημέρα 1η

Η ξαφνική αδιαθεσία του Πατριάρχη αποκάλυψε την (καθόλου ξαφνική) ανικανότητα των στελεχών που τον περιτριγυρίζουν…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, ακόμη και με ιδιωτικό αεροσκάφος, η καταπόνηση είναι μεγάλη. Από Κωνσταντινούπολη μέχρι την Ουάσιγκτον το ταξίδι διαρκεί περισσότερες από 11 ώρες πτήσης.

Δυστυχώς, αυτή η ανθρώπινη και δικαιολογημένη καταπόνηση του ανθρώπου αποκάλυψε περεταίρω τους παρασκηνιακούς συσχετισμούς στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Εμείς θα αφήσουμε κατά μέρος τα “σκάνδαλα για λαϊκή κατανάλωση” και θα εστιάσουμε στα ζητήματα προσβολής της Ορθόδοξης πίστης.

Δεν μας απασχολεί διόλου, ούτε αν και ποιος διοργάνωσε πρόχειρα το ταξίδι, αν και ποιος εξασφάλισε την συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, αν και ποιος κανονίζει για τα ζεστά ή κρύα πιάτα, τη θερμοκρασία των δωματίων, όπου γίνονται οι συναντήσεις, και όλα τούτα τα φαιδρά με τα οποία μας τροφοδοτούν τα “συγκρουόμενα αυτοκινητάκια” του δημοσιογραφικού τσίρκου της ομογένειας.

Για μας η Πατριαρχική επίσκεψη θα είναι αποτυχημένη, αν περιλαμβάνει, στο ελάχιστο, συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους, εκπτώσεις πίστεως και φιέστες με νεοταξίτες μασόνους της Δύσης.

Είμαστε στα χαρακώματα του αντιοικουμενιστικού αγώνα, προς δόξαν Θεού!

Έλεος!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις ΗΠΑ και το βραβείο «Αθηναγόρας»
– ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ MADE IN USA
Έλληνες της Αμερικής, ελεήστε τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.