Επικαιρότητα

Η Κυβέρνηση εντάσσει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία

εικόνα άρθρου: Η Κυβέρνηση εντάσσει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία

Μπορεί γι’ αυτούς που υποτάσσονται στις πανουργίες της Κυβέρνησης ή σωπαίνουν νωχελικά, η Κυβέρνηση να είναι άξια αδιάκριτης υπακοής, όμως ας αντιληφθούν επιτέλους πως κάθε τι που προστάζει είναι αντίθετο με την Ορθόδοξη Πίστη…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η Κυβέρνηση μέσα στην γενικότερη αναταραχή που επικρατεί, ύπουλα και αθόρυβα μεθοδεύει τον έσχατο εκμαυλισμό της ελληνικής νεολαίας. Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με απόφασή της προωθεί την επιλεκτική εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με «ατζέντα» ΛΟΑΤΚΙ σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, το πρόγραμμα επιμελήθηκε μια ακτιβιστική οργάνωση με το όνομα «Πολύχρωμο Σχολείο». Η συγκεκριμένη οργάνωση δημιουργήθηκε το 2009. Αρχικά είχε η ονομασία «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση». Σκοπός της είναι η εξάλειψη των διακρίσεων στον σεξουαλικό προσανατολισμό, στην ταυτότητα φύλου, στην έκφραση φύλου και στα χαρακτηριστικά φύλου στην εκπαίδευση.

Ο βασικός άξονας του προγράμματος που προωθείται από την Κυβέρνηση είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ μαθητριών και μαθητών και η σεξουαλική ποικιλομορφία. Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι παιδιά ηλικίας 9,12,14 χρονών έχουν όχι μόνο τη δυνατότητα σεξουαλικής ζωής, αλλά και το δικαίωμα της σεξουαλικής ποικιλομορφίας!

Το αισχρό τόλμημα δεν είναι πρωτοφανές. Επιχειρήθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1990 επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε. Σήμερα, που η Μασονία έχει εισχωρήσει σε βάθος στην ελληνική πολιτική σκηνή και η απουσία της ορθόδοξης κατήχησης έχει ισοπεδώσει τις ηθικές αντιστάσεις, το έδαφος γίνεται έφορο για ένα τέτοιο εγχείρημα. Μπορεί γι’ αυτούς που υποτάσσονται στις πανουργίες της Κυβέρνησης ή σωπαίνουν νωχελικά, η Κυβέρνηση να είναι άξια αδιάκριτης υπακοής, όμως ας αντιληφθούν επιτέλους πως κάθε τι που προστάζει είναι αντίθετο με την Ορθόδοξη Πίστη.

Η εφαρμογή αυτού του μαθήματος καταστρέφει ό,τι ηθικό, πνευματικό, χριστιανικό, ευαγγελικό, αποστολικό, πατερικό, έχει επιτευχθεί στη δισχιλιετή δράση της Εκκλησίας. Αγνοώντας τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, η ενσωμάτωση ενός διφορούμενου μαθήματος, μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Η διδασκαλία της αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας και η εκπαίδευση στο «πάθος της ατιμίας» των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών μέσα από τη σχολική τάξη είναι ένα κομμάτι του παζλ αυτής της προδρομικής εποχής των εσχάτων που ζούμε.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2

Δείτε σχετικά:
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Υλοποιείται ο Νόμος με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
– Η Νέα Εποχή, με τη βοήθεια της κ. Κεραμέως, εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα· σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός κτλ.
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.