Ελένη Παπασταματάκη

Παπικοί ιερείς επαναστατούν στη Γερμανία προασπίζοντας τον γάμο ομοφυλοφίλων

εικόνα άρθρου: Παπικοί ιερείς επαναστατούν στη Γερμανία προασπίζοντας τον γάμο ομοφυλοφίλων
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το αντάρτικο των παπικών ιερέων προωθήθηκε από τη νεοφανή κίνηση LOVE Win…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η Δύση μέχρι τώρα έχει παρουσιαστεί ως ο πνευματικός κατήφορος της ανθρωπότητας, η γεννήτρα της πλάνης, η πατρίδα του άρχοντος του κόσμου τούτου. Είναι αυτή που με τον δαιμονοκίνητο ουμανισμό θεοποίησε τον άνθρωπο, κατακρημνίζοντάς τον ταυτόχρονα στην Κόλαση λόγω της αποστασίας του από την πίστη στον αληθινό Θεό. Σύμφωνο με αυτήν την ασταμάτητη πτώση είναι και το δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στο αντάρτικο καθολικών ιερέων· πού αλλού; Στη Γερμανία.

Αντέδρασαν λοιπόν ιερείς σε 100 καθολικές εκκλησίες και δεν αποδέχτηκαν τη γραμμή του Βατικανού περί του γάμου των ομοφυλοφίλων. Μάλιστα, όρισαν τη Δευτέρα 10η Μαΐου ως την ημέρα έναρξης, όπου θα παντρεύουν πλέον και ομόφυλα ζευγάρια. Εξάλλου, στη Γερμανία ο γάμος των ομοφυλοφίλων ενώπιον του κράτους νομιμοποιήθηκε το 2017.

Το αντάρτικο αυτό, των παπικών ιερέων προωθήθηκε από τη νεοφανή κίνηση LOVE Win. Τι είναι όμως αυτό το LOVEWin; Ουσιαστικά, είναι ένα κίνημα που εμφανίστηκε στη χώρα, μόλις η Καθολική εκκλησία αρνήθηκε την τέλεση γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι τον περασμένο Μάρτιο, όταν το Συμβούλιο του Δόγματος του Βατικανού αποφάνθηκε ότι είναι αμαρτία ένας τέτοιος γάμος και δεν μπορεί να ευλογηθεί, η LGBT κοινότητα άμεσα οργάνωσε την αντίδρασή της και για άλλη μια φορά πέτυχε. Χιλιάδες ιερείς και εργαζόμενοι σε καθολικούς ναούς υπέγραψαν αίτηση καλώντας την Καθολική εκκλησία να επεκτείνει το γάμο και σε ομόφυλα ζευγάρια.

Πώς όμως έχει τέτοια δύναμη αυτή η μερίδα των ανθρώπων, ώστε με απαράμιλλο θράσος κάθε φορά που νιώθει ότι πλήττονται τα δικαιώματά της να προβάλλει αντίσταση και τελικά να εισακούεται; Πώς καταφέρνουν τα μέλη της και υποτάσσουν κυβερνήσεις και αλλάζουν νομικές διατάξεις; Πώς κοντράρονται με εκκλησιαστικές ηγεσίες και απαιτούν η παρά φύσει κατάστασή τους να εγκατασταθεί επί γης; Σχετικά με τη διαστροφή της φύσης, ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος μας λέει ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί μετάλλαξη της φυσικής σχέσης, όπου οι άνδρες αφήνουν τη φυσική χρήση της γυναίκας και αντιστοίχως οι γυναίκες αφήνουν τη φυσική χρήση του άνδρα. (Αγίου Ιω. Χρυσοστόμου, «Δια τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας»).

Σίγουρα δεν είναι κάτι απλό αυτό που συμβαίνει, αλλά είναι τρομερό και ασύλληπτο. Πρόκειται για μία δύναμη που πηγάζει και υποστηρίζεται από ένα ισχυρό λόμπι. Χωρίς αμφιβολία, το δυτικό σύστημα προωθεί για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς, την ομοφυλοφιλική ατζέντα με την επικάλυψη ενός γκέι λόμπι.

Είναι γνωστό ότι χρηματοδοτούνται έρευνες, προγράμματα και επιστημονικές μελέτες, για να κάνουν τι; Για να αποδείξουν ότι το σκοτάδι είναι φως, ότι η διαστροφή της φύσης και η κάθε είδους ανωμαλία δεν είναι ανωμαλία, αλλά κάτι φυσιολογικό! Μα οι Άγιοι Πατέρες μας μίλησαν ξεκάθαρα για το πάθος αυτό αιώνες τώρα. Επί παραδείγματι ο Μέγας Βασίλειος θεωρεί την αρσενοκοιτία ή το λεσβιασμό, ως κτηνώδες αμάρτημα «Ἀρρενοφθόροι καί ζωοφθόροι τῆς αὐτῆς καταδίκης εἰσίν ἠξιωμένοι» (Ζ΄ Κανών Μ. Βασιλείου). Επίσης, ο άγιος Γρηγόριος Νύσσης χαρακτηρίζει την αρσενοκοιτία στον Δ΄ Κανόνα του «παρά φύσιν».

Υπάρχει όμως και άλλος απώτερος σκοπός και αυτός είναι να προχωρήσουν μετά τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, στην ελεύθερη υιοθεσία παιδιών. Στοχεύουν στα παιδιά του κόσμου, στα παιδιά μας, και ο κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ.

Εν τω μεταξύ, οι χρηματοδότες και μέλη των ερευνητικών ομάδων και επιστημόνων που προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν από guy γονείς δεν έχουν ψυχοσωματικές διαφορές σε σχέση με τα παιδιά που μεγαλώνουν από φυσιολογικά ζευγάρια, συμβαίνει συχνά να είναι οι ίδιοι ακτιβιστές και μέλη της LGBT κοινότητας.

Το γεγονός ότι αυτή η οργανωμένη επανάσταση των ομοφυλοφίλων που απαιτούν νόμιμο θρησκευτικό γάμο ξεκίνησε από τη χώρα της Γερμανίας, έχει τις δικές του εξηγήσεις. Από τη μία, ο εμπνευστής και δημιουργός της πρώτης οργανωμένης υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, ονομάζεται Magnus Hirschfeld και ήταν Γερμανός εβραϊκής καταγωγής.

Αυτός ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη στάση των Γερμανών απέναντι στις διαστροφικές επιθυμίες. Από την άλλη, στη Γερμανία οι εκπρόσωποι της Καθολικής εκκλησίας κρατάνε μία φιλελεύθερη στάση στα θέματα ομοφυλοφίλων, σε αντίθεση με το Βατικανό. Γνωρίζοντας μάλιστα η LGBT κοινότητα το μεγάλο ποσοστό των καθολικών στη Γερμανία και τις εισφορές τους προς την εκκλησία, βρήκαν μάλλον τον τρόπο να πιέσουν την «Αγία Έδρα».

Όπως και να έχει, το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Ποιος άραγε θα κρατήσει και δεν θα υποκύψει όταν απαιτηθεί και το ανάλογο στην Ορθόδοξη πατρίδα μας; Δυστυχώς το βιογραφικό του Αρχιεπισκόπου είναι γεμάτο παραχωρήσεις, υποταγές και αμαρτωλές υπακοές που αντιστρατεύονται το θέλημα του Θεού. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα πάρει τη σωστή Ορθόδοξη θέση όταν καλέσει καιρός. Μακάρι να διαψευστούμε…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Μια μιαρή ένωση απολαμβάνει τις ευλογίες του αιρετικού Πάπα
Το παρδαλό δαιμόνιο
Μπάιντεν, ΛΟΑΤΚΙ και «Inshallah»
Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Αιρεσιάρχου Πάπα Ρώμης Φραγκίσκου Α΄Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 1ον)
– Ο Πάπας Φραγκίσκος προτείνει να προστεθεί νέα αμαρτία στην Καθολική Εκκλησία

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.