Επικαιρότητα

Το Δ’ Σώμα Στρατού και η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ έδωσαν το παρόν στην γιορτή των Μουσουλμάνων της περιοχής

εικόνα άρθρου: Το Δ’ Σώμα Στρατού και η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ έδωσαν το παρόν στην γιορτή των Μουσουλμάνων της περιοχής

Το Δ’ Σώμα Στρατού και η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, σεβόμενοι τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα του λαού μας, έδωσαν και σήμερα το παρόν στη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων της περιοχής του Έβρου.

Αμέσως μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, εκπρόσωποι των Στρατηγών Διοικητών, επισκέφθηκαν τα Μουσουλμανικά Τεμένη Αλεξανδρούπολης, Δικελών και Πλάκας και μετέφεραν στους κατά τόπους Ιμάμηδες τις ευχές για Υγεία ειρήνη και ευημερία στους Έλληνες Μουσουλμάνους της περιοχής.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.