Ελένη Παπασταματάκη

Το δράμα των Οικουμενιστών Ιεραρχών!

εικόνα άρθρου: Το δράμα των Οικουμενιστών Ιεραρχών!
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ τέλεσε σε παπικό ναό δοξολογία μπροστά στον Ακάνθινο Στέφανο του Χριστού

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σχετικό δημοσίευμα μας ενημερώνει ότι σε Παρισινό παπικό ναό, Ορθόδοξοι και παπικοί συνάχθηκαν για να γιορτάσουν την έκτη επέτειο της συνάντησης του Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη Μόσχας, στην Αβάνα.

Επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας ήταν ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, ενώ επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ήταν ο καρδινάλιος Κουρτ Κοχ, ο παπικός δάκτυλος για την δαιμονική πανθρησκεία. 

Η εκδήλωση περιλάμβανε δοξολογία και προσκύνηση στο Ακάνθινο Στέφανο του Κυρίου μας. Το ιερό αυτό κειμήλιο φυλασσόταν στο ναό της Παναγίας των Παρισίων, ενώ μετά την πυρκαγιά φυλάσσεται στο μουσείο του Λούβρου και σε ειδικές περιπτώσεις μεταφέρεται στο ναό Σεν Ζερμέν, όπου και πραγματοποιήθηκε η ακολουθία.

Αυτό το τέλεια στημένο σκηνικό από τα όργανα του Οικουμενισμού και της Παγκοσμιοποίησης, να βλέπουμε δηλαδή τον Ορθόδοξο να συνεορτάζει με τον αιρετικό, μας προκαλεί μεγίστη αποστροφή.

Τέτοιες δυστυχώς είναι οι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις των Ορθοδόξων εκκλησιαστικών ταγών. Αυτό που αποτελεί αιτία πτώσης, τώρα το γιορτάζουν και το τιμούν.

Μάλιστα κατά την προσφώνησή του, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας τόνισε ότι «Επί σειρά ετών μέχρι την πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας Παρισίων τελέσθηκαν ενώπιον αυτού του μεγάλου ιερού κειμηλίου της χριστιανοσύνης ορθόδοξες ιερές ακολουθίες. Βαθιά χαραγμένο στη μνήμη γεγονός υπήρξε στον καιρό της η προσευχή μπροστά στον Ακάνθινο Στέφανο του μακαριστού Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Αλεξίου Β΄. Σήμερα εκ νέου τελούμε την ορθόδοξη δοξολογία μπροστά στον Ακάνθινο Στέφανο μετά από παρατεταμένο διάλειμμα».

Θεός ου μυκτηρίζεται, Ιεράρχες της κακοδαιμονίας και της πλάνης! Είναι ποτέ δυνατόν να σταθεί το Πνεύμα του Θεού μέσα σε αιρετικό ναό; Αλλά εμπαίζουν την Πίστη μας και προσποιούνται τους εκκλησιαστικούς και ρασοφόρους. Ενδεδυμένοι λύκοι με προβιά προβάτου συμμετέχουν σε μια τελετή που διεξάγεται σε έναν παπικό ναό. Και για άλλη μια φορά καταπατείται η Πίστη και το ακηλίδωτό της. Βρίσκουν διάφορους λόγους για να προσβάλλουν την Ορθοδοξία μας, είτε συνεορτασμούς είτε προσκύνηση λειψάνων κ.α.

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια του μακαριστού π. Νικολάου Μανώλη, ο οποίος γεμάτος από ιερή αγανάκτηση, πραγματοποίησε ομιλία προκειμένου να ελέγξει την κραυγαλέα πτώση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, όταν καταστράφηκε από την πυρκαγιά ο ναός της Παναγίας των Παρισίων «Το δυστύχημα είναι ότι οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι, Πατριάρχες κλπ αποκαλύπτονται ειδικά αυτήν την περίοδο πόσο Οικουμενιστές και αιρετικοί είναι. Είμαι πολύ προβληματισμένος και με την κατάσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος και γενικότερα όλης της Ορθοδοξίας γιατί ένα γεγονός… η φωτιά στον Καθεδρικό Ναό των Παπικών στο Παρίσι, απέδειξε πόσο αιρετικοί είναι αυτοί που διοικούν την Εκκλησία. Και ο Πατριάρχης και ο Έλληνας Αρχιεπίσκοπος αλλά και άλλοι ταγοί λένε πως καταστράφηκε ο χριστιανικός ναός, το κέντρο του χριστιανισμού, που είναι αυτός ο καθεδρικός ναός των Παπικών. Και ευχήθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος  στον Πρόεδρο της Γαλλίας «να βοηθήσει η Θεοτόκος να ξαναχτιστεί ο ναός της»!… δεν μπορεί να καταλάβει αυτός ο άνθρωπος; αλλά φαίνεται είναι βαθιά οικουμενιστής, τη διάκριση ανάμεσα στην αίρεση και στην Ορθοδοξία. Δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά που έχει ένας ναός Ορθόδοξος από έναν ναό της αιρέσεως! Εύχεται στην Παναγία να βοηθήσει να ξαναχτιστεί ο ναός που βλασφημείται το όνομά της, που προσβάλλεται το όνομά της. Γιατί οι παπικοί έχουν την αίρεση της μαριολατρείας, μια αίρεση η οποία είναι φρικτή, βάζει τους ανθρώπους στην Κόλαση, όσους πιστεύουν σε αυτήν την αίρεση της μαριολατρείας, της ασπίλου συλλήψεως. Είναι φοβερό! Και έρχεται ο Αρχιεπίσκοπος που εκπροσωπεί την Ορθοδοξία… να ευχηθεί στην αίρεση να την βοηθήσει η Παναγία να ξανανδρωθεί και να ξαναπολεμήσει την Ορθοδοξία!»

Αυτές οι προδοσίες των Εκκλησιαστικών ταγών ευθύνονται και απογυμνώνεται η ανθρωπότητα από τη Θεία Χάρη και τη Σκέπη του Θεού και οδηγείται έτσι ξέφρενα προς την Κόλαση από τα όργανα του διαβόλου. 

Η διαφύλαξη απαρασάλευτης της Ορθοδοξίας είναι η μόνη, που μπορεί να προφυλάξει από ορατούς και αόρατους εχθρούς! Το έχει αποδείξει περίτρανα η ιστορία, ότι κάθε πτώση πνευματική και απομάκρυνση από το Θεό είχε ως αποτέλεσμα πολέμους, συντριπτικές ήττες και όλεθρο. 

Και αν οι εκκλησιαστικοί ηγέτες παραμένουν προσκυνημένοι στην παναίρεση του Οικουμενισμού ας μην αποκάμουμε. Αρκεί ο λαός να μην τους ακολουθήσει, αλλά να τους γυρίσει την πλάτη και ας περιφρουρηθεί από το Αγιασμένο Τείχος των Πατέρων, το θεοδίδακτο και θεοφρούρητο. Και θα δώσει ο Θεός. Δίνει πάντα τους δικούς Του, να οδηγήσουν το ποίμνιο Του εις νομάς σωτηρίους! Αμήν!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο Οικουμενισμός καλά κρατεί στην Εκκλησία της Ρωσίας· μεγάλες οι ευθύνες όσων διαχειρίζονται τις…
Ένα βήμα πριν την κοινή Ευχαριστία με τους παπικούς η Εκκλησία της Ρωσίας
– Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα με τον παπικό Αρχιεπίσκοπο Μαδρίτης
Μητρ. Ιλαρίων: Η Ρωσία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί τον Πάπα

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.