Επικαιρότητα

Κοινωνία χωρίς παιδιά με σύνδρομο Down. Την θελουμε;

εικόνα άρθρου: Κοινωνία χωρίς παιδιά με σύνδρομο Down. Την θελουμε;

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Διαβόλου στο σύγχρονο άνθρωπο είναι η εδραίωση της πεποίθησης πως δεν υπάρχει Διάβολος…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η Ισλανδία λοιπόν πανηγυρίζει πως μηδένισε τις γεννήσεις παιδιών με σύνδρομο Down, επειδή προγεννητικά διακόπτεται η κύηση σε ποσοστό 90%.

Σήμερα ως προηγμένες κοινωνίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αμέτρητα προβλήματα που πλήττουν κυρίως παιδιά και νέους: παραβατική συμπεριφορά και κατάθλιψη, νευρική ανορεξία και παχυσαρκία, ακραίος βιγκανισμός ή/και ζωοφιλία, bullying, ομοφυλοφιλία, αλκοολισμός, εθισμός στο διαδίκτυο, εθισμός στον τζόγο, εθισμός στα ναρκωτικά, αθυροστομία, ασέβεια, λαγνεία και ηδονισμός, αθεΐα, μυστικισμός, μαντεία, μαγεία και σατανισμός… και η λίστα μοιάζει να συνεχίζει ατελείωτη.

Η ειρηνική διάλυση της οικογένειας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων εξαφάνισε τη μητέρα από το σπίτι και την τοποθέτησε στην αγορά εργασίας.

Η νοσηρή εκδοχή της ακραίας  πατριαρχίας χρησιμοποιήθηκε άκριτα από το ρεύμα του φεμινισμού, καλλιέργησε έναν στρεβλό δικαιωματισμό, η γυναίκα απαρνήθηκε το ρόλο της μητρότητας και ο άνδρας την αντιμετώπιζε πλέον σαν αντικείμενο του πόθου.

Σήμερα δρέπουμε τους καρπούς των επιλογών μας. Διαζύγια περισσότερα από τους γάμους, σύμφωνα συμβίωσης και παιδιά να μεγαλώνουν στον αυτόματο πιλότο.

Καμία από τις ευχές της Εκκλησίας δεν έχει αξία για τον σύγχρονο άνθρωπο. “Το μυστήριο τούτο μέγα εστί”, λέει η Εκκλησία ή “κανένα μυστήριο” διακηρύττει ο δυτικός πολιτισμός.

Τα παιδιά με σύνδρομο Down στη σύγχρονη κοινωνία στοχοποιούνται μέσω του προγεννητικού ελέγχου. Μία κοινωνία που, ενώ από τη μία καταγγέλλει τον Ναζισμό, επειδή ήθελε να επιβάλει την Άρια φυλή, από την άλλη παρουσιάζει σαν δικαίωμα και επιλογή την έκτρωση των εμβρύων που δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Τελικά η χίμαιρα της δημιουργία της Άριας φυλής συνεχίζεται. Ίδια λογική, παρόμοιες πρακτικές σε ανυπεράσπιστες υπάρξεις.

Το αν θα  κρατήσει ή θα ρίξει το παιδί της μια οικογένεια, επειδή το αποτέλεσμα στον προγεννητικό έλεγχο έδειξε πως το παιδί θα έχει σύνδρομο Down, δεν είναι δικαίωμα ή επιλογή, είναι δολοφονία, είναι ενέργεια δαιμονική.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.