εικόνα άρθρου: Ο Μητροπολίτης Σουηδίας προωθεί τον κοινό εορτασμό του Πάσχα
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Οι μεθοδεύσεις των Οικουμενιστών βγαίνουν πλέον στο φως


Το απόγευμα της Παρασκευής, 7ης Απριλίου 2023, ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας συμμετείχε στην ακολουθία της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου στην Φινλανδική Ενορία του Αγίου Νικολάου Στοκχόλμης.

Και μόνον στο άκουσμα της είδησης, ενώ για την Ορθοδοξία ξημέρωνε το Σάββατο του Λάζαρου, η είδηση γεμίζει με ερωτηματικά τον πιστό λαό.

Στη συνέχεια ερευνώντας λίγο περισσότερο διαπιστώνουμε με έκπληξη πως δύο ημιαυτόνομες Εκκλησίες, της Εσθονίας και της Φινλανδίας, για λόγους που μέχρι σήμερα κρατήθηκαν κρυφοί, γιορτάζουν κατ’ εξαίρεση το Πάσχα μαζί με τους παπικούς και τους Λουθηρανούς.

Σήμερα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί δρομολογήθηκε αυτή η πρακτική. Ήταν σχεδιασμένο η εξαίρεση να γίνει κανόνας.

Τώρα πια συζητάμε ανοιχτά για την άρση των εμποδίων για τον κοινό εορτασμό του Πάσχα και την απροϋπόθετη ένωση της Ορθοδοξίας με τους αιρετικούς.

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό επέλεξε να παραβρεθεί στις σχετικές ακολουθίες, για να εμπεδώσει ο λαός την επιχειρούμενη αντικανονική, αντιπατερική και αντορθόδοξη εξέλιξη.

Έλεος! Πάψτε να προκαλείτε τον πιστό λαό μεγαλοβδομαδιάτικα.

Καλή Ανάσταση!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πρόωρη Μεγάλη Παρασκευή για τον Μητροπολίτη Σουηδίας

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη Ο Σουηδίας Κλεόπας τιμά με την παρουσία του την απαράδεκτη πρωτοτυπία την Εκκλησίας της Φινλανδίας να εορτάζει αντικανονικώς κάθε χρόνο κοινό Πάσχα με τους αιρετικούς Παπικούς...

Είναι Ορθόδοξη η κατήχηση από τον Μητρ. Σουηδίας Κλεόπα;

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη “Η άνευ ετέρου τυχόν, αναγνώριση εκ μέρους μας των μυστηρίων των Λατίνων (και κυρίως της Ιερωσύνης) οδηγεί στην απόρριψη όλης της εκκλησιολογίας μας, των Οικουμενικών Συνόδων...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.