εικόνα άρθρου: Ο Μητροπολίτης Σουηδίας προωθεί τον κοινό εορτασμό του Πάσχα
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Οι μεθοδεύσεις των Οικουμενιστών βγαίνουν πλέον στο φως


Το απόγευμα της Παρασκευής, 7ης Απριλίου 2023, ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας συμμετείχε στην ακολουθία της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου στην Φινλανδική Ενορία του Αγίου Νικολάου Στοκχόλμης.

Και μόνον στο άκουσμα της είδησης, ενώ για την Ορθοδοξία ξημέρωνε το Σάββατο του Λάζαρου, η είδηση γεμίζει με ερωτηματικά τον πιστό λαό.

Στη συνέχεια ερευνώντας λίγο περισσότερο διαπιστώνουμε με έκπληξη πως δύο ημιαυτόνομες Εκκλησίες, της Εσθονίας και της Φινλανδίας, για λόγους που μέχρι σήμερα κρατήθηκαν κρυφοί, γιορτάζουν κατ’ εξαίρεση το Πάσχα μαζί με τους παπικούς και τους Λουθηρανούς.

Σήμερα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί δρομολογήθηκε αυτή η πρακτική. Ήταν σχεδιασμένο η εξαίρεση να γίνει κανόνας.

Τώρα πια συζητάμε ανοιχτά για την άρση των εμποδίων για τον κοινό εορτασμό του Πάσχα και την απροϋπόθετη ένωση της Ορθοδοξίας με τους αιρετικούς.

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό επέλεξε να παραβρεθεί στις σχετικές ακολουθίες, για να εμπεδώσει ο λαός την επιχειρούμενη αντικανονική, αντιπατερική και αντορθόδοξη εξέλιξη.

Έλεος! Πάψτε να προκαλείτε τον πιστό λαό μεγαλοβδομαδιάτικα.

Καλή Ανάσταση!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας έκανε ανάρτηση φωτιά στο Facebook

Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editorαρθρογραφεί για katanixi.gr Μετά το φιάσκο του Χαλκηδόνος στην Ουκρανία και την πατάτα του Αμερικής με τον Ερντογάν, ο “Σουηδός” δηλώνει παρών… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Είναι γνωστό σε...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.