Επικαιρότητα

Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

εικόνα άρθρου: Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

…σήμερα των lgbt, αύριο των κτηνοβατών, αργότερα ίσως και των παιδεραστών. 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Η Ελλάδα αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή στη Νέα Εποχή. Αν ζούσε ο Τσώρτσιλ, μάλλον θα επαναδιατύπωνε την ιστορική του ρήση: “Δε φέρονται οι Έλληνες σαν ηλίθιοι αλλά οι ηλίθιοι σαν Έλληνες!”

Παγιδευτήκαμε στη μεταμοντέρνα εκδοχή του τι θα πει ο κόσμος. Όπως στις σφιχτές κοινωνίες στα πέτρινα χρόνια της επιβίωσης μετά τον πόλεμο ο κυρίαρχος νόμος της κοινωνίας υπήρξε μία ακραία στρεβλή θεώρηση του “τι θα πει ο κόσμος” και μας οδήγησε μακριά από το Θεό. 

Έτσι και σήμερα, η αμεσότητα της διάδοσης και η ταχύτητα εξάπλωσης μιας δήλωσης ή μιας στάσης ενός κατά τα άλλα ελεύθερου ανθρώπου κρέμονται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του.

Το εξωτερικά όμορφο, δίκαιο και ανθρωποκεντρικό μοντέλο του ανθρωπισμού και των δικαιωμάτων εισήγαγε εντελώς παράλογους όρους όπως την υποχρεωτικότητα της τιμής της μνήμης των θυμάτων της ανθρώπινης θηριωδίας. 

Ακόμα χειρότερα, η δαιμονική διαφορετικότητα και η περιώνυμη ανοχή σε αυτή κουκουλώνουν επιδέξια ανθρώπινα πάθη, ανωμαλίες, εγκλήματα και τελικά την πιο ακραία μορφή απανθρωπιάς.

Δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες σήμερα της ανθρωπιστικής ατζέντας της μασωνοκίνητης Νέας Εποχής, κατα την οποία η διαφορετικότητα είναι πολύ ψηλά. 

Πακτωλός ύποπτων χρηματοδοτήσεων και σκοτεινές διαδρομές επιχορηγήσεων και χορηγιών σε ένα φαγοπότι όπου μπλέκονται Μ.Κ.Ο. και κυβερνήσεις κρατών.

Η Νέα Δημοκρατία ιδεολογικά είναι εμπροσθοφυλακή της παγκοσμιοποίησης. Σήμερα αυτό επιβεβαιώνεται με πικρό τρόπο. 

Όποιος τολμήσει να αρθρώσει λόγο κατά της “υπερηφάνειας”, ο κόσμος όχι μόνο θα του τα πει, αλλά “θα τον πάρει και θα τον σηκώσει”. Τα ανθρωποφάγα social media θα τον εξευτελίσουν και θα τον εξουθενώσουν ανελέητα. 

Όταν μια κυβέρνηση συντάσσεται  με τον πολιτισμό αυτό, τότε να περιμένουμε πολύ σύντομα την υποχρεωτικότητα αυτού του σεβασμού. Σεβασμού σε μια διαφορετικότητα σήμερα των lgbt, αύριο των κτηνοβατών, αργότερα ίσως και των παιδεραστών. 

Ο σεβασμός αυτός είναι βλασφημία και ύβρη απέναντι τον Άγιο Τριαδικό Θεό. Ο καθένας μας ας σκεφτεί τι τον συμφέρει; Να υπολογίζει τι θα πει ο κόσμος ή τι θα πει ο Θεός;

Δείτε σχετικά:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!
– Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!
– Εικόνες ντροπής από το pride της Θεσ/νίκης – Θα παρέμβει η δικαιοσύνη;
Σοκ και δέος με το πανό της ντροπής
Δε λάβαμε το μήνυμα από την πρόσφατη θεομηνία με τον κορωνοϊό: επιστρέφει η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

Σχετικά άρθρα

Αγάπησε τον εαυτό σου [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

Ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη “ἀγαπήσεις… ὡς σεαυτόν” (Ματθ. 22, 39) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΙΛΙΑΣ: Στά πλαίσια τῆς σειρᾶς ἐκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» τήν Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ὁ πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης μίλησε...

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.