…καθώς όλη αυτή η επικοινωνία για την περαιτέρω προβολή της Θεολογικής Ημερίδας έγινε μέσω της Κατάνυξης

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Έχουμε την τιμή να δημοσιεύσουμε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή προς τον π. Θεόδωρο Ζήση, την οποία μας έστειλε ο π. Κλαούντιο Μπούζα, Αποτειχισθείς ιερέας από τη Ρουμανία.

Επιπλέον, ο σεβαστός ιερέας μας εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και συγκίνησή του για τη συνεργασία μας καθώς όλη αυτή η επικοινωνία για την περαιτέρω προβολή της Θεολογικής Ημερίδας έγινε μέσω της Κατάνυξης:

Αγαπημένε π. Θεόδωρε,
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση έλαβα το μήνυμα της αγιότητάς σας για την Θεολογική Ημερίδα: «Η Ορθοδοξία στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης» που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Urziceni, με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Οσίου Παϊσίου Αγιορείτου.

Τον λόγο της αγιότητάς σας διάβασε ο πατήρ Γρηγόριος (Grigorie Sanda), ο ιερομόναχος που, όπως κι εμείς, σας εκτιμά για τον αγώνα που δίνετε και τις πολύτιμες διδασκαλίες σας πάντα σε στενή σχέση με τη διδασκαλία της Εκκλησίας.

Με παρηγόρησε βαθύτατα το γεγονός ότι οι εισηγητές πατέρες και ο αδερφός θεολόγος Mihai Silviu Chirilă στις εισηγήσεις τους ανέφεραν συχνά αποσπάσματα από το κείμενο του μηνύματος της αγιότητάς σας, θεωρώντας το προσωπικά «κατάθεση ψυχής» του συνεδρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και τη θυσία σας και σας ευχόμαστε υγεία, χάρη και δυνατό λόγο για τη διαφώτιση των Ορθοδόξων σε όλο τον κόσμο.

Σας αγκαλιάζουμε ολόψυχα.

Ιερέας Claudiu Buză”

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Πώς οι Ρουμάνοι Ορθόδοξοι αδελφοί μας τιμούν με πράξεις την μνήμη του Αγίου Παϊσίου
Χαιρετισμός στην Θεολογική Διάσκεψη του Urziceni της Ρουμανίας, προς τιμήν του Αγίου Παϊσίο
Αποτείχιση του π. Νικολάου Μανώλη [βίντεο και κείμενο 2017]