Επικαιρότητα

Ήρωες των Τεμπών μην πάτε στο Βατικανό!

εικόνα άρθρου: Ήρωες των Τεμπών μην πάτε στο Βατικανό!
του Ευάγγελου Κωνσταντίνου

Οι ήρωες των Τεμπών βραβεύονται για τον ηρωισμό τους με παρουσία καρδινάλιου


Ο μιαρός διάβολος ούτε πεινάει, ούτε κοιμάται ούτε κάνει διαλείμματα… Μοναδικός σκοπός του είναι να κερδίσει ψυχές!

Έτσι βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει με την βρωμερή ουρά του στους ήρωες των Τεμπών προσκαλώντας σε βράβευση τους δύο φοιτητές οι οποίοι έσωσαν 26 ανθρώπους. O Ανδρέας Αλικανιώτης και ο Άγγελος Τσιαμούρας βραβεύονται για τον ηρωισμό τους με παρουσία του καρδινάλιου Ryamond Leo Burke το Σάββατο στην Αula Magna, στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Urbaniana στο Βατικανό. 

Το ελληνικό κράτος, που ευθύνεται για τα Τέμπη, δεν πρόκειται να σας τιμήσει για την αυτοθυσίας σας. Είναι σαν να ομολογεί το έγκλημά του. Όμως, ούτε να δεχθείτε να σας βραβεύσουν παπικοί, για την αγάπη του Χριστού μας. Μην εξαργυρώνετε τον ηρωισμό σας για αλλότρια συμφέροντα που δεν τα κατανοείτε. Σας αρκεί η αναγνώριση του κόσμου, η ήσυχη συνείδησή σας ότι πράξατε το καθήκον σας, οι ευχές αυτών που σώσατε, οι υπέρ υμών ικεσίες αυτών που δεν καταφέραμε να σώσετε, και η ευλογία του Θεού του οποίου την αγάπη προς τους ανθρώπους μιμηθήκατε. “Μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού”.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τον Ανδρέα και τον Άγγελο.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τους πλανεμένους παπικούς.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ μας. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Δυστύχημα στα Τέμπη: Συλλυπητήρια και από τον Πάπα 
Η οδύνη των Οικουμενιστών για το δυστύχημα στα Τέμπη… Ειλικρινής ή για το θεαθήναι;

Σχετικά άρθρα

Τι ήθελε η αντιπροσωπεία από το Βατικανό που επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο 

Άρθρο της Πασχαλίδου Μαρίας. Επειδή όμως στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος, χρειάζεται να διαβαστεί το κείμενο πολλές φορές και προσεκτικά, υπό το πρίσμα της πολιτικής αντίληψης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.