Επικαιρότητα

Έρχεται νόμος υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων και υιοθεσίας παιδιών από τους ΛΟΑΤΚΙ

εικόνα άρθρου: Έρχεται νόμος υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων και υιοθεσίας παιδιών από τους ΛΟΑΤΚΙ
Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η ελληνική Εκκλησία αποδέχτηκε τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων…

 Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ζούμε σε μια εποχή  κατά την οποία η δεξιόστροφη κυβέρνηση της χώρας, η πατριωτική και υπέρ της οικογένειας μετατρέπεται ιδεολογικά σε ΣΥΡΙΖΑ.
Η Εκκλησία από σώμα του Χριστού και άμβωνας του Ευαγγελίου μετατρέπεται σε οικουμενιστικό παραμάγαζο ουμανισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το ρεπορτάζ, βασισμένο σε απόλυτα έγκυρες πηγές από το Μαξίμου, λέει ότι “ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να επιβάλει το γάμο ομοφυλόφιλων και να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (μεταξύ των οποίων διακρίνεται ο διευθυντής του οικονομικού του γραφείου, της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Αλέξης Πατέλης αλλά και ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης)…. Και όχι μόνο αυτό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να τους δώσει το δικαίωμα να αποκτούν παιδιά μέσω υιοθεσίας….. Για την Ελλαδική Εκκλησία δεν ανησυχούν στην κυβέρνηση: Ήδη έχει αποδεχθεί τον πολιτικό γάμο και δεν πρόκειται να έχει καμία αντίρρηση για τον πολιτικό γάμο των ΛΟΑΤΚΙ.”

Απόλυτα συνεπής ο τραγικός πρωθυπουργός με τα “πιστεύω” της Νέας Εποχής, που φέρει ο άξονας Δύσης- Αμερικής, δε μας εκπλήσσει. Τον “καμαρώσαμε” στην παράσταση που έδωσε στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αμερική, θέλοντας να μας πείσει πόσο απόλυτα καλοί σύμμαχοι είμαστε με τους Αμερικανούς και πως οφείλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ένα με τον αδιαμφισβήτητο σύμμαχό μας. Απόλυτη άλλωστε είναι η ταύτιση του Πρωθυπουργού μας με τον Αμερικανό ηγέτη και για τα θέματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Έχει, όμως, εκτός από ιδεολογικούς και ψηφοθηρικούς λόγους η κυβέρνηση να τάσσεται υπέρ της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ. “Η εν λόγω κοινότητα υπολογίζεται ότι αποτελεί το 10% του πληθυσμού και στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θεωρούν ότι θα ξεπεράσουν το ΣΥΡΙΖΑ σε παροχές “νομιμοποίησης” των αιτημάτων τους”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ποσοστό που ανεβαίνει, αν προσθέσει κανείς τους υποστηρικτές τους, θα προσθέταμε εμείς. 

Τα προσκόμματα στο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων στην ελληνική πραγματικότητα  είναι πάρα πολλά, τόσο από θρησκευτικής όσο και από νομικής άποψης, γι’ αυτό και η θεσμοθέτηση καθυστερεί. Ακόμη και απόφαση του Αρείου Πάγου, που είχε κρίνει ανυπόστατο τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, απαιτείται να ακυρωθεί, για να μπορέσουν προχωρήσουν. 

Ωστόσο η απορία μας είναι άλλη: Πώς Εκκλησία και Πολιτεία θα καταργήσουν το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο με την αρχή της νομιμότητας δεσμεύει όλους τους επιμέρους νόμους; Ένα Σύνταγμα όχι σαν όλα τα άλλα ευρωπαϊκά συντάγματα, αλλά ένα Σύνταγμα που η προμετωπίδα του είναι “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”;  Ένα Σύνταγμα δηλαδή που στην προμετωπίδα του τοποθετεί όχι απλώς την Αγία Τριάδα (όπως την αποδέχονται οι ετερόδοξοι) αλλά το ορθόδοξο δόγμα της Ανατολικής του Χριστού Εκκλησίας περί της Αγίας Τριάδος, όπως αποκρυσταλλώθηκε σε Οικουμενική Σύνοδο. Ως γνωστόν το Σύνταγμα δεσμεύει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του λέξη….

Στο Σύνταγμα της Γαλλίας, την βοήθεια της οποίας ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση για τη ρύθμιση του ζητήματος, η προμετωπίδα είναι “Στο όνομα του ανθρωπισμού”, απότοκο της γαλλικής επανάστασης, και επίσημη θρησκεία έχουν την αθεΐα! Οι Γάλλοι δεν εξαπατούν την ιστορία τους και τον εαυτό τους ούτε ξεπουλούν τους αγώνες του λαού τους. Εμείς το κάνουμε! 

 Δεν είμαστε ίδιες κοινωνίες, κύριοι, ούτε έχουμε τον ίδιο πολιτισμό, το ίδιο dna και την ίδια αποστολή ! “Ουκ έξεστί σοι”! Η προμετωπίδα του ελληνικού Συντάγματος διαποτίζει το έθνος και την κοινωνία μας και μας καθιστά ένα ένθεο, ίσως ανενεργό, αλλά δυνάμει ένθεο έθνος! Όχι άθεο, όχι αντίθεο, αλλά ένα ευαγγελικό ορθόδοξο έθνος! Η συνταγματική μας ιστορία μοσχοβολάει Χριστό και Ελλάδα!

Στην πράξη Εκκλησία και Πολιτεία καταργούν το Ευαγγέλιο, το οποίο καταδικάζει, όχι τον ομοφυλόφιλο αλλά την ομοφυλοφιλία! Ο Χριστός σώζει τους αμαρτωλούς όλους, καταδικάζοντας την αμαρτία και προσκαλώντας όλους μας στην όντως ζωή. 

Με τη θεσμοθέτηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων μπαίνει ταφόπλακα στον ελληνορθόδοξο ευαγγελικό και πατερικό πολιτισμό, εξέλιξη πολύ δυσάρεστη για την υπόθεση της σωτηρίας ολόκληρου του ανθρώπινου γένους. Προφητείες όπως του οσίου γέροντος Αγάθωνος ότι, όταν περάσει κάτι τέτοιο από την ελληνική βουλή, είμαστε πολύ κοντά στα έσχατα, σηματοδοτούν τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον ορθόδοξο πατερικό λόγο και στον εκκοσμικευμένο πτωχευμένο λόγο των οικουμενιστών αντιπατερικών κακέκτυπων. Έτσι μιλούν οι άγιοι! 

Ταυτόχρονα οι προφητείες αυτές ας μας προφυλάξουν! Να μην περάσει αυτό το ανοσιούργημα από την ελληνική βουλή! Έτσι κι αλλιώς υπάρχει τρόπος να μας επιβάλλονται έμμεσα τέτοιες δικαστικές αποφάσεις και άπειροι άλλοι νομικοί τρόποι να “απολαμβάνουν” οι ομοφυλόφιλοι τα δικαιώματά τους, χωρίς να αλλάξουν την ιδιοπροσωπία μας και τη μοναδική μας παρακαταθήκη. Αλλά τέτοιες εκδουλεύσεις κάνει ο κ. Μητσοτάκης, για να είναι καλά δεμένος στο άρμα της Δύσης….

Να αγκιστρωθούμε, λοιπόν, στη γη; Να ξεχάσουμε τον ουρανό; Ο Θεός δεν αφήνει, έχει κι Αυτός τους τρόπους Του να ταπεινώνει το πλάσμα Του, αρρώστιες, φυσικές καταστροφές… Ας είμαστε άνθρωποι της αλήθειας, για να Τον καταλαβαίνουμε…

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων (άρθρο 131 του Σ.) Η τήρηση του Ευαγγελίου και η μη εκπλήρωση τοιούτων προφητειών επαφίεται στην πίστη μας, στην ανδρεία μας, στη μετάνοιά μας και στον ομολογιακό αγώνα μέχρι τέλους.

Χριστός Ανέστη!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Απόφαση βόμβα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου επιβάλλει έμμεση αναγνώριση ομοφυλοφιλικής οικογένειας…
Επιβάλλεται ο νομοθετικός μεσαίωνας και στην πατρίδα μας 
– Εκπαιδευτικό βιντεάκι του ΙΕΠ προωθεί τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων
– Διαφορετικοί ως φυσιολογικοί

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.