π. Θεόδωρος Ζήσης

π. Θεόδωρος Ζήσης: «Ο Μητρ. Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο για τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας»

εικόνα άρθρου: π. Θεόδωρος Ζήσης: «Ο Μητρ. Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο για τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας»
Συνέντευξη τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση

Μπορεί η Ιερά Σύνοδος να απολαμβάνει την μακαριότητα της ανυπαρξίας της…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Προσκεκλημένος του μαχητικού Δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη στον αέρα του Ραδιοφωνικού σταθμού Focus 103.6 Θεσσαλονίκης, έλαμψε σαν πολύτιμο διαμάντι το θεολογικό ανάστημα του ομότιμου καθηγητού Α.Π.Θ. πρωτ/ρου π.Θεοδώρου Ζήση.

Ο ίδιος, μαζί με τον μακαριστό ομολογητή γέροντά μας πρωτ/ρο π.Νικόλαο Μανώλη, εδώ και περισσότερο από 5 χρόνια έχει διακόψει την πνευματική κοινωνία με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, επιλέγοντας τον ύστατο Ιεροκανονικό και Αγιοπατερικό δρόμο της Αποτείχισης από την αίρεση.

Η ειδική ομολογιακή Χάρη που απολαμβάνει στην Αποτείχιση και η ακαδημαϊκή αδολεσχία του στην μελέτη των Πατέρων, του επιτρέπει να καταθέτει με παρρησία Ορθόδοξο λόγο που ενθουσιάζει τον καλοπροαίρετο πιστό λαό. Οι τεκμηριωμένες Αγιοπατερικά θέσεις του, συντρίβουν τον δαιμονικό οικουμενιστικό λόγο και γεμίζουν ελπίδα τις ψυχές μας.

Μπορεί η Ιερά Σύνοδος να απολαμβάνει την μακαριότητα της ανυπαρξίας της, μπορεί και ο Ιερός Συνδεσμος Κληρικών Ελλάδος να μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια θεσμική καρικατούρα, αλλά προς δόξαν Θεού υπάρχουν Ορθόδοξες φωνές.

Η Ορθοδοξία, το Ευαγγέλιο, η Ιερή μας Παράδοση είναι η μόνη λύση στη ζωή μας… και όχι το πρόβλημα.

Χριστός Ανέστη!

Πατέρας Θεόδωρος Ζήσης: « Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο, για τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας»

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Συντονιστείτε! Την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2 στις 19:00 μ.μ.: Ὁ Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος και η επιστροφή της Αγίας Τριάδος στην Κωνσταντινούπολη

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση. "Γιά τόν Θεό εἶναι περισσότεροι τρεῖς Ὀρθόδοξοι ἀπό μυριάδες αἱρετικῶν: "Οὐκ ἐν τοῖς πλείοσιν εὐδόκησεν ὁ Θεός"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.