Μην περιμένουμε βοήθεια από το διαφωτισμό, εδώ στη δική μας πατρίδα παρά μόνο από τον ουρανό, να έρθουν οι ενισχύσεις.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Επιτέλους, μια δίκαιη απόφαση που προστατεύει τη δημοκρατία και την προσωπική ελευθερία. Στην πράξη όμως συμβαίνει, και όχι μόνο στη θεωρία ή στην αίθουσα διδασκαλίας ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος. Είναι ζητούμενο από τον γαλλικό λαό, η ακύρωση αυτή. Επειδή έγινε κατανοητό ότι η υποχρεωτική μασκοφορία, προσβάλλει την προσωπική ελευθερία του κάθε πολίτη της χώρας του.

Άντε, άντε και στα δικά μας! Και γρήγορα, ελπίζω να το ακούει, ο πλέον αρμόδιος που είναι ο λαός, όχι μόνο να το διαβάζει ως γεγονός. Δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας, αντιθέτως είναι στην καρδιά της κάθε δημοκρατίας, αν αυτή εφαρμόζεται. Η είδηση με τίτλο: “Γαλλικό δικαστήριο ακυρώνει διάταγμα υποχρεωτικής μασκοφορίας λόγω προσβολή της προσωπικής ελευθερίας!” που διαδόθηκε ταχύτατα αναφέρει, «μια πρώτη νίκη της κοινωνίας πολιτών: Γαλλικό δικαστήριο έκρινε ότι η γενική υποχρεωτική μασκοφορία αποτελεί «προσβολή κατά της ελευθερίας». Η γαλλική δικαιοσύνη ανακάλεσε, αναστέλλει κατ’ ουσίαν την Τετάρτη ένα διάταγμα που επέβαλε από το Σάββατο τη γενικευμένη χρήση της μάσκας σε δεκατρείς πόλεις των περιφερειών Bas-Rhin, στην Alsace, χαρακτηρίζοντάς την ως «προσβολή κατά της προσωπικής ελευθερίας». Στην εντολή του, το διοικητικό δικαστήριο του Στρασβούργου αφήνει στη νομαρχία μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, το περιθώριο για να εκδώσει νέο διάταγμα σχετικά με τη χρήση μάσκας στο Στρασβούργο και στις 12 άλλες κύριες πόλεις του Διαμερίσματος.

Το προς επανεξέταση διάταγμα επέβαλε γενικευμένα νυχθημερόν τη χρήση της μάσκας σε «άτομα άνω των 11 ετών», σε 13 πόλεις με περισσότερους από 10.000 κατοίκους του Bas-Rhin, εξαιρώντας μόνο άτομα που ασκούν σωματικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή είναι σε κατάσταση αναπηρίας και επιδεικνύουν ιατρικό πιστοποιητικό.

Μια τέτοια διάταξη «υπονομεύει την ελεύθερη διακίνηση και κυκλοφορία και την προσωπική ελευθερία των ανθρώπων που καλούνται να μετακινούνται» στους οικείους δήμους, επεσήμανε το δικαστήριο. Η νομαρχία δικαιολόγησε αυτή τη σειρά μέτρων με την ανησυχητική επιτάχυνση της επιδημίας Covid-19. Όμως για το δικαστήριο, δεν προκύπτει από τα έγγραφα του φακέλου ότι θα υπήρχε μόνιμα και σε όλους τους ενδιαφερόμενους δήμους, υψηλή συγκέντρωση πληθυσμού ή ειδικές περιστάσεις που ενδέχεται να συμβάλλουν στην επέκταση του Covid- 19.

Η επιμονή τους έπιασε τόπο και ευχόμαστε σύντομα να τριτώσει, με την ετοιμότητα που επέδειξαν. Διότι, διαβάζουμε δεύτερη ενθαρρυντική είδηση: «Μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην πόλη του Στρασβούργου ήρθε μια δεύτερη νίκη για την κοινωνία πολιτών. Διοικητικό δικαστήριο της Λυών ακύρωσε το διάταγμα της νομαρχίας Rhône για υποχρεωτική μάσκα. Τώρα η νομαρχία του Rhône θα πρέπει να τροποποιήσει τους τόπους και τα προβλεπόμενα ωράρια του διατάγματος που επέβαλε γενική υποχρεωτική μασκοφορία σε Lyon και Villeurbanne».

Αναλυτικά, το δικαστήριο ζητά από το νομάρχη να αποκλείσει από την υποχρέωση μασκοφορίας τους τόπους «που δε χαρακτηρίζονται από υψηλή πυκνότητα πληθυσμού ή από τοπικές συνθήκες που πιθανόν να ευνόησαν την εξάπλωση του κορωνoϊού». Διέταξε επίσης τη νομαρχία να επανεξετάσει τις ώρες εφαρμογής του μέτρου. Οι ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος κίνδυνος εξάπλωσης αυτού του ιού δε θα πρέπει πλέον να υπόκειται σε αυτήν την υποχρέωση, γράφει το δικαστήριο.

Ωραία θα είναι η βροχή των ακυρωτικών αποφάσεων του δικαστηρίου, που αναμένονται στη Γαλλία. Κι εμείς περιμένουμε να εξελιχθεί σε καταιγίδα, που θα ξεπλύνει τα μασκοφορεμένα πρόσωπα και θα παρασύρει τις μάσκες όλης της Ευρώπης στη θάλασσα. Επιτέλους έγινε η αρχή και μάλιστα συμβολική, όπως η επανάσταση η γαλλική, ξεκίνησε από εκεί. Επιτέλους να φυσήξει ο αέρας, να αναπνεύσουμε οι άνθρωποι παντού, και όχι μόνο στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Ασία και στην Αμερική.

Ας σκεφτούμε, ότι στον αόρατο πόλεμο έχουμε επιστρατευτεί, και με τα δικά μας τα όπλα τα προσωπικά, θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε τον εχθρό. Επομένως, μην περιμένουμε βοήθεια από το διαφωτισμό εδώ στη δική μας πατρίδα, παρά μόνο από τον ουρανό να έρθουν οι ενισχύσεις. Εμείς διαθέτουμε τα όπλα, που από παλιά γνωρίζουμε. Έχουμε εμπειρία, πως θα επιστρατευτεί ο πιστός για να φύγει η μάσκα.

Στην Ελλάδα παραδοσιακά, με άλλο τρόπο αντιδρούμε, εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες. Κανένας ήρωας ή άγιος δεν ήταν μασκοφόρος.

«Οράματα και θάματα», θα δουν τα μάτια μας: «Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες»!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
Από τα 12 έτη το όριο προσαρμογής προς τους ενήλικες στη χρήση της μάσκας
Σοβαρότατος ο κίνδυνος τουλάχιστον για τα παιδιά, όταν φορούν τη μάσκα
Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά
Η παράνοια στην Ταϊλάνδη
Οι μάσκες προσώπου πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι;
Σε καιρούς μαζικής παράκρουσης
Η προώθηση της μάσκας στους Ναούς από τον Αρχιεπίσκοπο (ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Κρύβουν την θεραπεία του κορωνοιού για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους!!
Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 3ο από 3)
Οι λοιμωξιολόγοι έγιναν λειτουργιολόγοι και οι λειτουργιολόγοι έγιναν λαγοί
Γιατί τα μέτρα δεν είναι αποτελεσματικά;
Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]