Επικαιρότητα

Στοχοποιούνται τα παιδιά μας – Αντίδραση γονέων στην υποχρεωτική εφαρμογή της μάσκας στα σχολεία

εικόνα άρθρου: Στοχοποιούνται τα παιδιά μας – Αντίδραση γονέων στην υποχρεωτική εφαρμογή της μάσκας στα σχολεία

Επικίνδυνοι αρμόδιοι αποφασίζουν και διατάσσουν. Καμία εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση. Φωνή λαού, οργή Θεού κύριοι επιστήμονες και πολιτικοί που παίρνετε αποφάσεις χωρίς να λογαριάζετε την υγεία των παιδιών μας. Θα αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα που έρχονται.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι τραγικές αποφάσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τη νέα σχολική χρονιά και την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω κορονοϊού, έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων το οποίο τείνει να γίνει τσουνάμι. Πώς να μην αντιδρά κάθε γονιός στην ιδέα ότι το παιδί του πρέπει να φορά υποχρεωτικά μάσκα στο σχολείο! Παρά τις δηλώσεις έγκριτων επιστημόνων για τον κίνδυνο της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους, πόσο μάλλον από παιδιά, η Κυβέρνηση διά της Υπουργού Παιδείας, με απόλυτο και αυταρχικό ύφος, επιμένει στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά και αυξάνει τα μέτρα προστασίας στα σχολεία.

Η Κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως τυφλή και κωφή απέναντι στους κινδύνους της μάσκας για τα παιδιά. Αποδέχεται και επιβάλλει μέτρα μόνο βάσει δηλώσεων συγκεκριμένων επιστημόνων. Στις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλεται η ίδια γνώμη ξανά και ξανά. Εμφανίζονται και ιατροί οι οποίοι ανακοινώνουν από τηλεοράσεως ότι το πρόβλημα της μάσκας στα σχολεία δεν πρέπει να μας απασχολεί, ότι έχει ήδη λυθεί, αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Άπω Ανατολής. Πώς να ξεχάσουμε την εικόνα των παιδιών που είναι περιορισμένα σε κλουβιά φορώντας μάσκα! Αυτή είναι λύση στην πανδημία ή εισαγωγή σε πανδημία από ψυχοσωματικές ασθένειες; Είναι τόσο άθλια τα επιχειρήματά τους! Τολμούν μάλιστα  να πιάνουν στο στόμα τους τα παιδάκια που ασθενούν από καρκίνο και φορούν μάσκα, για να μας πείσουν ότι δεν είναι πρόβλημα οι μάσκες για τα παιδιά! Σα δε ντρέπονται…

Από την αρχή της καλοστημένης παράστασης της πανδημίας μέχρι σήμερα (δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που αμφιβάλλουν αν ο κορωνοϊός πρέπει να ονομαστεί πανδημία), οι αγαπημένοι ειδικοί επιστήμονες της Κυβέρνησης, λένε και ξε-λένε σχετικά με το τι είναι επικίνδυνο και τι προστατεύει από τον κορονοϊό. Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως, αποκαλύπτοντας την πραγματικότητα τόσο για το πώς εξελίσσεται ο ιός, όσο και για τους τρόπους προστασίας του πληθυσμού στην καθημερινότητα.

Οι συσκέψεις των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας με την Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, πολύ αμφιβάλλουμε ότι γίνονται προς όφελος της δημόσιας υγείας: «Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, η συνέχιση της προετοιμασίας της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών που είχε ξεκινήσει προ μηνών, προκειμένου – όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από την ηγεσία του Υπουργείου – να επικαιροποιηθεί η προετοιμασία και υπό το φως των πιο πρόσφατων επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας στη χώρα μας».

Όλοι εμείς που ζούμε στον πραγματικό κόσμο δεν είμαστε σίγουροι ότι πανδημία από τον κορονοϊό υπάρχει. Είμαστε βέβαιοι όμως πως υπάρχει η πανδημία του εκφοβισμού, των απειλών και των προστίμων. Υπάρχει επίσης και ένας αναβρασμός και μια προφανής και δίκαιη αντίδραση από πλευράς γονέων για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως ξέρουμε όλοι (εκτός από τους αρμόδιους της Κυβέρνησης, των παρουσιαστών τηλεοπτικών ενημερωτικών εκπομπών και συγκεκριμένων ειδικών επιστημόνων), όταν ανοίγουν τα σχολεία, πολλά παιδιά είτε θα πάθουν ωτίτιδα, είτε γαστρεντερίτιδα, είτε αμυγδαλίτιδα κλπ. Μπορεί να κάνουν πυρετό, να βήχουν, να τους πονάει ο λαιμός, να τους πονάει η κοιλίτσα τους. Από το Φθινόπωρο μέχρι την Άνοιξη, αυτά είναι ρουτίνα για τους περισσότερους γονείς, είναι φυσιολογικά περιστατικά στην ανάπτυξη των παιδιών, τα οποία ξέρουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε δηλαδή ότι πρέπει να μείνει το παιδί στο σπίτι αν κάνει πυρετό. Όμως, είμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, γιατί είναι παιδιά και έτσι μεγαλώνουν. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά, τις δυσκολίες που έχουν τα παιδιά με ασθένειες όπως αναπνευστικά προβλήματα, θέματα με την καρδιά τους, αυτοάνοσα ή καρκίνο. Είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ότι χρειάζονται ειδική προστασία και φροντίδα. Ποιος Υπουργός αλήθεια νοιάστηκε ποτέ γι’ αυτά τα παιδιά και πώς θα κάνει την καθημερινότητά τους πιο ανθρώπινη;

Η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τρόμου με πρόσχημα την υποτιθέμενη πανδημία έχει σκοτεινό παρασκήνιο. Την περασμένη Άνοιξη, τα παιδιά δεν ήταν πρόβλημα για τη διάδοση του κορονοϊού. Λίγους μήνες μετά, τα παιδιά είναι στο στόχαστρο. Η εφαρμογή υποχρεωτικών μέτρων προκαλεί μαζικές αντιδράσεις. Δεν μπορεί η Κυβέρνηση και η κ. Κεραμέως, να απαιτούν την επιβολή τέτοιων μέτρων, χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τα δεδομένα που παρουσιάζουν και άλλοι επιστήμονες, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το Σύνταγμα της χώρας. Δε γίνεται να περιμένουν την αποδοχή τέτοιων ανορθόδοξων μέτρων όπως η χρήση μάσκας στα σχολεία -ενώ αποδεδειγμένα εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των παιδιών- χωρίς να εξετάσουν εναλλακτικές μεθόδους όπως έγινε σε άλλες χώρες. Είχαν άλλωστε όλο τον καιρό, να διαμορφώσουν περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας με κατάλληλες αποστάσεις για να δεχτούν μικρότερο αριθμό μαθητών, να ενισχύσουν το διδακτικό προσωπικό κ.α.

Ήδη έχουν κινητοποιηθεί γονείς, σε συνεργασία με ιατρούς και δικηγόρους ώστε μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των Διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να υποβληθεί στο Υπουργείο επιστημονικά τεκμηριωμένη εισήγηση για τα μέτρα προστασίας στα σχολεία και για την παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Όμως, επειδή καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχουν μελετηθεί και οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν και η αντιμετώπισή τους, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Τα τυπικά μέτρα προστασίας, η προσωπική υγιεινή, οι αποστάσεις και η προφύλαξη ευπαθών ομάδων από διάφορες ιώσεις, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πρωτόγνωρα είναι τα σχεδιαζόμενα υποχρεωτικά μέτρα (μάσκες, εμβόλια…) που θα φέρουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην ψυχική και σωματική υγεία παιδιών και ενηλίκων.

Κατά την τελευταία ενημέρωση προς τους Έλληνες πολίτες, ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και όχι μόνο. Όπως δήλωσε η κ. Κεραμέως, ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει ο Αγιασμός στα σχολεία, θα συζητηθεί και με την Εκκλησία της Ελλάδος.

Όσα ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για το καλό μας, είναι μόνο η αρχή και είναι μπροστά οι μάχες που καλούμαστε να δώσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο. Τα μόνα σίγουρα εφόδια που διαθέτουμε, είναι η ελπίδα και η πίστη μας στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Τα ανίκητα όπλα μας είναι η ευχή του Χριστού μας, η ευχή της Παναγίας μας και η ευχή του Πνευματικού μας. Με αυτά να οπλιστούμε πριν από κάθε μάχη. Αμήν.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Σοβαρότατος ο κίνδυνος τουλάχιστον για τα παιδιά, όταν φορούν τη μάσκα
– Δεν πρέπει να φοράνε μάσκες οι υγιείς ενήλικες, ούτε τα υγιή παιδιά
– Κύριε Κικίλια, είναι ή όχι υποχρεωτικό το υποτιθέμενο εμβόλιο του κορονοϊού;
– Πρώην Υφυπ. Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης: “Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου!”
– Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
– Το αχτύπητο δίδυμο Σύρου και Αλεξανδρουπόλεως
– Ο Μητροπολίτης Κυθήρων προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό!
– Οι μάσκες προστασίας και οι μάσκες των μασκαράδων κατά τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
– Και η κατάργηση του ασύλου μέτρο κατάλληλο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
– ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑ
– Αντίδραση Αρχιμανδρίτη στην Αθήνα για τη χρήση μάσκας
– Δημιουργική στατιστική και αβάσταχτα ψέματα (μέρος 1ο από 3)
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μητροπολίτες τρομοκρατούν τους ιερείς για τις μάσκες!
– Προσβολή της νοημοσύνης μας ή κύκνειο άσμα;
– Ακούσατε! ακούσατε! Στη γειτονιά σας η παράσταση “Δεύτερο κύμα πανδημίας”
– Σιδηρό-καστρα στην άμμο

Σχετικά άρθρα

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.